EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Victoria Secret

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tellisin endale endale ammu, Black Friday raames, lehelt Lovenyc.ee paar VS sarja toodet. Seal oli nendele päris hea allahindlus. Kahjuks oli valik natukene niru. Aga, nagu öeldakse : kes ees see mees.

See on mu üks lemmik firmasid, The Body Shopi kõrval. Jumaldan mõlema firma kreeme. Need jätavad naha nii mõnusalt pehmeks ja kõigele lisaks jääb see aroom ka pikaks ajaks püsima. Seega, kui võimalus on, siis haaran mõne kreemipotsiku taaskord kaenlasse. 

Nagu  ma mainisin,  oli kodulehe valik väike. Aga klikkasin enda ostukorvi siiski 2 asja. Käte- ja kehakreemi ning duššigeeli. Kuigi mul on poolik VS kreem Pure Seduction kodus olemas, siis oli mul vaja kindlasti osta ka see terve potsik. Ikkagi soodushinnaga sai :D Hahaaa, maksin selle kreemi eest 9.50-. Tavahinnad on neil oma 20.-,vb isegi kallimad. Oleneb, kus osta.

Ja kuna ma tõesti kaiffin seda, siis miks mitte tagavaraks varuda. 


Kui ma selle kätte sain, siis poolikust kreemist hoolimata, oli vaja see uus ka kohe lahti võtta ja järgi proovida :D Nii mina :D

 See lõhn.... Punane ploom, freesia.. Mmm, sööks kasvõi ära. Kellele meeldib natukenegi magusam lõhn, siis proovige, kui Te seda veel teinud ei ole. Soovitan kahesajaga.









Siis valisin veel endale ka dušigeeli, milleks oli Ultimate Flirt.  OMG, mis lõhn sellel on. Ja nagu ikka ei saa ma üle ega ümber ploomist :D Seekordseks märksõnaks on vanilli õied ja meeliülendav ploom.


Oeh, seda  jääkski nuusutama. Lihtsalt niiiiivõrd hea lõhn on neil toodetel. Tegu on ka magusama lõhnaga, vanill käib tsipakene üle ja just sellepärats ma kaiffingi seda.

Kuna see on niivõrd hea, siis kasutan seda nn. erilisematel puhkudel, mitte siis, kui igapäevaselt pesemas käin,

Mul on nõrkus dušigeelide ja kreemide järgi. Alati ma varun endale neid. Hetkel on üks sahtel poolenisti täidetud mu kreemide ja geelidega., Sõltuvus Aga nii vahva sõltuvus.


Küll on hea naine olla.


Nautige detsembrikuud ja päkapikke.

;)




 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Chatlyn Victoria Secret