EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tühjad potsikud

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem



Jälle sai mul paras hunnik asju otsa, seega otsustasin teha sellest pisikese postituse. Otsustasin, et ma
ei tee seda iga kuu, iga kolme kuu tagant vaid siis, kui asjad enam mu kogumiskotti ära ei mahu. Seega ongi käes aeg asjad nn letti lüüa :D

Alustame siis juustest.


Lakme, Placent Activ, Naturals Nude. 
..................................................................................................................
 
Panen ülesse lingid, kus saate arvustusi nende toodete kohta lugeda, mis olen juba teinud.  Seega siia ma pikka juttu ei kirjuta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Oriflame Delicious Moments vannivaht.
.................................................................................................................
Tegu peaks olema maasika lõhnalise vahuga. Liiga palju keemiat minu meelest. Ootasin pikalt,et see ükskord otsa saaks. 
 
 
 
Depileve Depil Mousse.
................................................................................................. 
 
Tegu siis peaks olema peale raseerimist või vahatamist  pealepandava karvakasvu  pärssiva tootega. Nagu nimigi  ütleb on tegu vahuga.  Minu meelest väga väga vänge vahuga. Nii, kui ma selle pudelist välja pumpasin, hakkasid silmad tohutult kipitama. Nahale aga kandes kergelt nn jahutas isegi, misoli minu meelest väga mõnus tunne. Lõhn oli samuti eemaletõukav. 
Kokkuvõttes ei tähendanud ma selle kasutus perioodi jooksul erilisi muutusi, tglt mitte üldse. Ainus hea asi oli see jahutus, mis mulle selle toote juures väga meeldis. 
 
 
 
Avon Naturals dušgeel.
...................................................................................................
 
Mul on selle Avoni aja jooksul ( nimetan seda ajajärku, kui ma üleüldse olen kogu Avoni staffi katsetanud ja proovinud) väga vähesed dušigeelid meeldinud. Võiks ju äelda, mis siin ikka, pesuvahend on pesuvahend. Aga ega ikka ei ole küll. Ei, ma ei ütleks, et see mulle üldse ei meeldinud. Aga kui sul on ikka jörjekorras mõnusama lõhnaga geelid, siis ootad, et see konkreetne toode juba kiiresti otsa saaks. Kasutasin seda trennis käies :D 
 
 
 
 
 
 
 
 
Joik värskendav ja puhastav rohelise tee ja piparmündi näomask.
........................................................................................................................................
Tegin sellest juttu siin JOIK.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HuuledOriflame huulepalsam ja Avoni huulepulk
 
 

 
 
Huulepalsam oli Oriflamel kergelt roosaka alatooniga. Kuna mu huuled on kohati eriti pirtsakad, siis kasutasin seda ainult siis, kui kõik korras oli ega kuskilt ei lõhenenud. Sest,kui huuled katki on, siis paistab see huulepeal väga kole välja. See koguneb vagudesse ja uskuge, see on ikka väga inetu. Lootsin salamisi, et see ka on niisutav nagu lubati. Aga selle koha pealt pidin ikkagi pettuma.
 
 
 
 
 




Avoni huulepulk meeldis mulle selle tooni poolest. Tegu on tootega, mida nende kataloogis enam ei müüda. Ütleme nii, et jäin antud tootega rahule. Tegu polnud küll kauapüsiva tootega, seega pidi seda õhtu jooksul päris palju värskendama.








 
 
 
 
 
 
 
HTH kätekreem
......................................................................................................................
 
 
 
 
 
Tegelikult on tegu universaalse kreemiga. St, et mäkerda ennast sellega üle terve keha kokku :D 
Mulle see isiklikult meeldis. Mina kasutasin seda kätel ja olen väga rahul. Kahjuks Eestis seda ei müüda. See teatud toode sai kaasa haaratud Rootsist. See on üks parimaid kreeme, mida olen kätel kasutanud, Kahjuks aga sai see otsa :(
Peab Rootsi vist minema :D Uue järgi . hahaaa
 
 
 
 
 
 
Joik, Naobay, Garnier, Avon
.........................................................................................................
 
 
 

 Avon kohta saate lugeda siit nutraeffects



Naobay näovesi on looduslik toode. Mulle meeldis konkreetse toote juures selle puust raske kork :D Eriti äge ja stiilne pudel minu meelest. Toote kohta mul ei ole ka ühtegi halba sõna, puhastas näo kenasti, ei kipitanud, ei kiskunud.


Garnier mitsellaarvesi on nüüd minu üks lemmikumatest, Ostsin oma esimeseks katsetuseks selle rohelise, mis on siis mõeldud rasusele nahale, Võtsin sellega kogu meigi maha. Ripsmetušši see ei tahtnud nii hästi maha võtta, seega kasutasin ripsmetel eraldi eemaldit.


Joik puhastuspiim oli ka hea. Mina panin toodet vatipadjale ja siis eemaldasin näolt kogu meigi ja mustuse. Mis mind aga veidike häiris oli see, et toode oli väga vedel. Ja nt lõpus ei saanud ma seda sealt pudelist üldse kätte. Proovisin, mis ma proovisin. Nagu pildilgi näha, siis on alles suht palju seda seal. Millest on mul muidugi mega kahju.






Need olid siis hetkel minu tühjad potsikud :D


Aga varsti on juba detsember....
Aeg lendab...

 Uute proovimiste ja katsetusteni ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Chatlyn Tühjad potsikud