EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Beach Look With Kevin Murphy?

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Otsingud juuksejuurtele kohevust lisavate vahendite järgi ei ole lõppenud :) Seekord soovitas juuksur katsetada Kevin Murphy Hair.Resort.Spray´d, mis on eeskätt volüümi ja tekstuuri lisav juuksevahend, millega peaks saama mõnusalt sasise rannalook´i.

 

Kevin Murphy Hair.Resort.Spray

Toode on pakendatud mugavasse käepärasesse spreipudelisse ning mis esimesena tähelepanu köidab, on toote mõnus lõhn, mis meenutab mulle solaariumikreeme :) Mõnus magus lõhn, mis koosneb meest, mandariinist ja apelsinist. Kahju, et see juustest ruttu ära kaob, minu pärast võikski see pikalt püsima jääda.

Kasutada tuleb spreid niisketesse juustesse – pritsida juuksejuurtele ja kogupikkusesse, ehk sinna kuhu soovid lisavolüümi tekitada. Seejärel föönitamine.

Kevin Murphy Hair.Resort.Spray

Kahjuks ei anna Hair.Resort.Spray sellist efekti, mida ootasin… Tigi Small Talk (kirjutasin sellest siin) teeb juuksejuurte tõstmise töö oluliselt paremini ära. Seega peitub Kevin Murphy Hair.Resort.Spray suurim eelis selle mõnusas lõhnas, Tigi Small Talk´i see ei ületa.

***

ENG I´m constantly trying new hair care products and still looking for “the one” volumizer in hope, that something special is still undiscovered :) Well, this time I tried Kevin Murphy Hair.Resort.Spray, which should add volume and texture, to give a cool beachy look. The bottle is nice and the scent is especially nice – tangerine, honey and orange blossom are a wonderful combination! Sadly the scent is the only thing that´s worth mentioning – it doesn´t fulfill my needs regarding the volume in any way. Have to say that Tigi Small Talk does its job much better than Kevin Murphy´s Hair.Resort.Spray.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Beach Look With Kevin Murphy?