EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Juustest kah...

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

No nii! Külalised koju saadetud, lapsed puhtaks roogitud, paar lauamängu tiiru ära mängitud ja elu õied voodisse pistetud. Pimedatel aegadel nad tõesti usuvad, et kell on magama minekuks just täpselt paras. Eks nad nüüd peavad ja mina loomulikult ka, teise režiimiga harjuma.

 

Nüüd juuste juurde! Suursündmus ju ikkagi! :D
Kui keegi veel mäletab, lõikasin eelmisel sügisel juuksed lühemaks, kui mul tavaliselt on. Ja noh, eilse seisuga olid nad mul peaaegu vöökohani kasvanud (nt vaadake mu kolme päeva tagust Instagrami pilti). Nüüd on nad jälle lühikesed lühemad. Õnneks on mul hea juuksekasv ja väikest lõikust ei jõua kahetsema hakatagi.

image
Timmo ei saanud mu pea 30cm juustekaotusest midagi aru. Jalutasin liiga kompromiteerivalt magamistuppa, või jäi hoopis pimedaks :D Ja siis imestab, kuidas mina tema poole sentimeetrist juuksekärbet ei märka! :D

Lapsed märkasid kohe. Kummalegi ei meeldinud. Kristella leidis siiski ühe plussi: nüüd on temal pikemad juuksed kui minul :D Eestlane! Kahjurõõm on kõige suurem rõõm. Või siis tavaline "naabripoliitika". Tegelikult on see küll naljana mõeldud, aga mõte jääb enam-vähem samaks :D

Ise olen muidugi väga rahul! Sellepärast panen siia lausa kolm pilti :D Ok, viimase tegin mustvalgeks, siis on natukenegi erinev :D

image
Kuna peale sünnitusi tekkis juustesse mu meelehärmiks lokk, kräsu või misiganes, lasin veidi sirgendajaga üle. Muidu olin nagu puravik :D Milleks on niigi paksudesse juustesse mingit lainet vaja? Aga mis seal ikka, kui antud, tuleb vastu võtta!

image
Lühemate juustega tundub elu palju mugavam. Täna viitsisin lausa kaks korda kammida :D 

Nüüd lähen nuuman end veel ühe torditükiga ja sukeldun ilmselt blogisid lugema.


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Juustest kah...