EEVA naistekas

Teisipäev, 16. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Favorite Restaurants in Riga

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mu sõbranna küsis hiljuti soovitusi, kuhu Riias sööma minna, siis mõtlesin et jagan häid kohti ka teiega. Käin Riias päris tihti ning kohalike abiga on õnnestunud välja selgitada parimad söögikohad-restoranid. Lisaks on Riia vaid 3,4 tunnise autosõidu kaugusel, seega kui veel vähegi ilusat ilma on, tehke üks city-brake ja nautige naabrite pealinna võlusid :)

 

***

ENG Some weeks ago my friend asked from me about nice restaurants in Riga. As I have been quite often in Riga, I´ve been able to select out the best places there, of course with the help of locals. So I thought to share my favorites with you.

No 1 – Biblioteka (link)
See on üks stiilseimaid kohti Riias, kus armastavad käia kohalikud kuulsad ja ilusad end näitamas. Muide, kord sattusime üheaegselt Gerard Depardieu´ga seal restoranis õhtustama :) Aga selle koha juures meeldib mulle suurepärane toit, armas interjöör, armas suveterrass ja muidugi suurepärane asukoht Riia kesklinna rohelises pargis. Maja teises tiivas on popikas ööklubi, kui on vähegi soovi peale sööki edasi tähistada. Kindlasti sobiv koht ka äripartneritega õhtustamiseks.
***
ENG This is one of the best places in Riga – very stylish, great kitchen, excellent service quality, cozy terrace and of course best location in the centre of Riga, in the middle of beautiful green park. That´s the place where local bold and beautiful come, once I ate dinner on the next table of Gerard Depardieu :) On the second wing of the house, there is a nightclub, if you would like to continue the night with dancing.

Biblioteka restaurant, Riga, Latvia

No 2 – Aqua Luna (link)
Selle koha peamine võlu seisneb asukohas – Daugava jõe ääres. Väga kifti suveterrassiga (ka siseinterjöör on tore) ning üldse mõnus chill koht õhtuseks olemiseks. Nädalavahetustel muutub see koht mõnusaks lounge´ks, kus mängivad kohalikud DJ-d. Samuti koht, kuhu tulevad paljud kohalikud ilusad ja ägedad enne pidutsema suundumist õhtut nautima. Tasub ka ennast kenasti riide panna, vähemalt nädalavahetustel kindlasti. Susse seal ei sahistata ‰
***
ENG The charm of this place lies in it´s location, on the river Daugava. It has a very nice summer terrace, also the interior of inner rooms is cozy. On the weekend, the place turns to chill lounge, where the local DJ-s play the music. It´s also the place where local famous and beautiful some, so I suggest you to dress up :) Leave your low heels home this time ‰
Summer terrace of Aqua Luna restaurant, Riga

No 3 – Kolonade (link)
Täiesti uus koht Riia kesklinnas, otse Vabaduse samba väljakul – ehk nii tsentris kui veel olla saab. Koht on imeilus – meenutab 30-ndaid oma arhitektuuri ja suvise klaasterrassiga. Kujutan täiesti elavalt ette, kuidas sinna päevavarjudega prouad pealelõunateed jooma lähevad… Aga jah, uus koht niisiis ning kuulub samadele omanikele, kellele Biblioteka No 1. See aga tähendab, et söök ja teenindus on a-mei-zing! Sarnaselt Bibliotekale, käib ka seal ringi sommeljee, kes aitab veini valida. Soovitan soojalt külastada!
***
ENG The brand new place in the centre of Riga, directly on the Freedom square. The place is gorgeous – it reminds me of 30-s with its architecture and beautiful big glass terrace. The owners are actually the same, who own Biblioteka No. 1, you can notice it from the interior design – it´s very similar to Biblioteka No 1. And that means only one – excellent food and service! My warmest recommendations for this place – go and enjoy!
Kolonade restaurant, Riga

No 4 – Gan Bei (link)
Super hiinakas ja sushi koht :) Selline viisakamat sorti muidugi. Gan Bei´l on palju erinevaid kohti üle linna, aga üks ägedamaid, suurepärase linnavaatega on Galleria Riga katuseterrassi Gan Bei. Talvel katuseterrassid muidugi kasutusel pole, küll aga suvel ning sealt avanevad imelised vaated. Söök on hea, hinnaklass taskukohane, teenindus kiire. Igati tore koht!
***
ENG Great asian food and sushi place. Gan Bei has several places over the city, but one of the coolest ones is located in the Galleria Riga, on the highest floor. In the summertime they open the roof terrace where you can enjoy the great city view. Food is tasty, price level pocket friendly and service is fast. Great place to eat!
Gan bei restaurant, Riga

Ja kui otsustate Riiast väljasõidu teha, siis on see koht tõenäoliselt Jurmala (parandage, kui ma eksin ;), ning siis soovitan minna sööma restorani Estrade (link), mis asub kohe kuulsa Jurmala kontserdipaiga väravate vastas (randa mineva tee ääres). Koht on suvel muidugi imeline – suure avatud väliterrassiga, mõnusa sisekujunduse ja väga hea söögiga. Nad pakuvad seal Gruusia toite ning teevad suurepäraselt nii sea- kui pardiliha! Ütleme nii, et seal saime Riia reisi parimat liha ning teenindus oli ka hästi armas ja sõbralik.
***
ENG And if you decide to drive out of Riga and the way leads to Jurmala, go and eat in Estrade (link) restaurant, which is the most beautiful in the summer time. It has big open terrace, great Georgian kitchen and man, they know how to cook tasty meat! I can say that we got there the best meat during our trip to Riga and also the service was very nice and friendly. Definitely worth to visiting!

Estrade restaurant, Riga

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Favorite Restaurants in Riga