EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Postcards From French Riviera

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Viimased suved oleme puhanud Prantsuse Rivieras – Nizzas ja Monaco lähistel. See on üks mu lemmikpiirkondi Euroopas, kuhu ikka ja jälle mõnusa olemise nimel tagasi pöördume. Piirkonda iseloomustab kuum päike, mõnusad kohvikud-restoranid, kivised rannad ja kõrge hinnatase. Aga ikkagi on see nii kaif koht, et järgmine aasta puhkame seal uuesti :)

 

*** 

ENG Couple of last summer vacations we have spent in French Riviera. It’s the most beautiful and amazing place in Europe, where I would always go back. Hot sun, stony beaches, cozy restaurants-caffees and high price level. But despite high price level, it’s my favorite place in the world and next year we’ll be there again :)

Summer in Nice main square

Nizza kesklinna oli rajatud suur roheline park koos suure purskkaevude alaga. Ja oi kuidas need purskkaevud lastele rõõmu pakkusid! :) Purskkaevud töötasid intervallidega ning kui vesi jäi soiku, kajas üle platsi suur pettumusohe ning kui vesi taas kuskil väljaku servas purskama hakkas, jooksis parv lapsi kõik kiljudes sinnapoole. Väga laheda fiilinguga koht :) 

Monaco

Nizza vanalinna tänavad olid sarnased kõigile maailma vanalinnade tänavatele – kitsad ja hämarad. Meenutasid Tallinna vanalinna :)

View to Nice from the top of the mountain

Vaade Nizzale mäe tipust, kuhu jõudmiseks tuli teha ca 370 sammu (jah, lugesin kõik kokku :))

 

Nizza kõrgeim mäe tipp peidab vana asustuse jäänuseid, sealhulgas on päris hästi säilinud kunagise kindluse erinevad osad. Selline kaunis mosaiik oli üks säilinud iludustest.

Menton at nighttime

Menton, Prantsusmaa piiriäärne linn, pakkus lummavaid vaateid nii öösel kui päeval. Väga hea hinna-kvaliteediga väikelinn, kus kõik on jalutuskäigu kaugusel.

Cozy restaurants at night in Menton, France

Menton pakub mõnusat rannapuhkust – päeval pakutakse sellises kohas rannatoole ja päikesevarjusid, õhtul muutub koht kauniks rannarestoraniks. 

Narrow streets in Eze, France

Monaco ja Nizza vahel kõrgel mägedes asub selle piirkonna pärl – väikelinn Eze. See asub reaalselt pilvepiiril, linna tänavad on imekitsad ja ma ei väsinud imestamast, kuidas inimesed vanasti sinna kõrgusesse vett ja toitu iga päev jaksasid vedada. Respect!

Streets of Eze

Highest point of Eze city

Eze linnakese tipus asub kaunis botaanikaaed ja ma ei liialda, et me pead olid pilvedes :) vaadake järgmist pilti ->

Highest top of Eze city

Art in Eze gallery

Eze oli täis väikeseid galeriisid – kunst, ehted, käsitöö. Need maalid olid väga ägedad, kas pole?

Art in Eze city

Herbs and tea sold in Eze

Monaco, view to the bay

Ja muidugi Monaco… Koht, kus elab raha, palju raha :) Tahaks ka seal elada…. Unistada ju võib :)

Monaco, view to the city

Monaco

Oli super reis ja veel parem reisikaaslane :) Elu on ikka ilus, cheers ‰

Edited with BlogPad Proimage

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Postcards From French Riviera