EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Back to school!

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Last photos we took in Saaremaa! As my hair grow very slow, I have to deal with my fringe, so my go-to hairstyle is this one on the photos! I just wrap my hair around the headband, simple but yet something different! Also I have to admit that this summer we are best friends with this backpack, it fits everything, looks good and my hands are free - love it! But I really want to find another bag also, so maybe you know some webshop where I could find myself a new backpack?!

 

image

Siin on veel viimased pildid, mis sai tehtud vihma trotsides ja enne bussile kiirustamist Kuressaare tänavatel. Kuna mu juuksed kasvavad väga aeglaselt ja tukk on jätkuvalt ebamäärase pikkusega, siis on see minu go-to soeng olnud, peapael pähe ning keeran lahtised salgud ümber, ülimalt lihtne, kuid samas siiski midagi veidi erilisemat. Lisaks on see seljakott olnud terve suvi minu parim sõber, mahutab kõik ilusti ära, jätab käed vabaks ja näeb lihtsalt armas välja - imeline! Küll aga tahaks leida sügiseks veel ühe seljakoti, seega on kõik soovitused enam kui oodatud! 


image
image image image image

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Back to school!