EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus// Avon Nutraeffects

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tahan Teile rääkida täna oma näohooldusest. Või õigemini kahest tootest, mida ma olen siin nüüd päris pikalt kasutanud. Nendeks on siis Avoni NutraEffects sarjast päevageel ja värskendav näopesuvaht.

 


Soetasin need tooted endale kuskil juuni keskpaigas äkki. Ja olen neid siis järjepidevalt kasutanud. Vahtu nii hommikul-kui õhtul ja geeli siis hommikul. Vahel ka meigi tegemisel aluskreemina.

Nutraeffects värskendav näopesuvaht

 
 

Tegu on siis normaalse ja kombineeritud nahale mõeldud näopesuvahendiga. Minul on küll rasune, kuid kiidan seda ikka. Teeb oma tööd tõesti hästi.









Mis mulle väga meeldib on selle pudeli kuju ja see, kuidas vaht sealt välja tuleb pumbata. Ma pole olnud eriti vaimustuses neist väikestest tiladest, mis tavaliselt geelipudelitel jne on. Kuid sellel on mõnusalt suur , kuidas ma ütlen, pump? Kust siis tuleb just paras kogus vahtu. Ma pole olnud samuti eriti vaimustuses vahtudest, kuid jällegi. Pean ütlema suur aitäh Nutraeffects sarja leiutajale. 
 
 
 
 
 
 

Maini niipalju ära, et see sari tehti ümber. Algselt kandis see muud nime, kuid siis täiustati seda ja nii sündiski Nutraeffects.


 
Mis mulle kohe väga väga meeldib, siis Avon on samuti sealmaal, kus hakkab vaatama, mida kreemidesse jne sisse panna. Konkreetne toode on 
 
  • parabeeni- ja värvainetevaba
  • allergia vastu testitud
  • sobib tundlikule nahale
  • seebi vaba
  • kasutatakse pesupähkleid



Sõna: pesupähklid. Mis need on? Minul tekkis kohe küsimus. Ma ei ole tõesti varem sellest midagi kuulnud. 
Seega võtsin googli abiks ja saingi teada, et nende pähklite koortega saab nt. pesta pesu ideaalselt, sobivad allergikutele, ei sisalda seepi jne. Ühesõnaga üks vägev värk :)  Ja nüüd on nad pandud veel mu näopesuvahu sisse ka:) Super. 
 
 
 

 

 
Selline vaht sealt pumbast välja tulebki. Ja kui seda näole kanda, siis on tunda sellist värskust. Hommikuti meeldib seda kasutada, kuna siis tunned, kuidas nahk ärkab koos sinuga. Selline mõnus värskendav energialaeng. Ja suur pluss, see ei hakka kiskuma ega tiri kuskilt. Väga paljud jätavad mu naha mega kuivaks. Tunne nagu kõik viimnegi naharasu on välja imetud. Aga sellega nii pole. Ma tunnen, et nahk ei vajagi ekstra niisutamist. Vahel harva ma tõesti ei kasuta kreemi. Pole lihtsalt vajadust. Ja miks ma pean kallist kreemi raiskama? :D 
 
 
 
                                                               9/10 AVONlisasin siia avoni kataloogi lingi. Saate uue kataloogiga tutvuda ja, kui tekkis huvi, siis ka sellest sarjast endale midagi soetada. Usun, et iga näonaha tüüp leiab sealt endale midagi. 
 
 
 

Nutraeffects õlivaba geel-kreem

 
 
 
 
Chia seemnetega matistav kreem, mis lubab tervelt 24 tundi matistavat effekti. Paljulubav! :)
 
 
 
 
 
 
 
Mul oli valida, kas võtta kreem või geel. Kuna ma olen alati kahe käega poolt katsetamast midagi teistsugust, siis võtsin endale geeli. 
 
 

 

 
 
Mulle meeldib selle kreemi potsik. Mõnusalt raske, klaasist. 
Geeli ja korgi vahel on samuti üks läbipaistev kaitseümbris. Mis siis hoiab kreemi natuke rohkem saastumise eest. Olen mõelnud, et peaksin ostma endale ekstra mingi pulgakese, et seda geeli sealt purgist kätte saada. Pesen küll alati käed puhtaks, aga eks pisikud ikka satuvad sinna sisse. 
 

 

 
Nagu ma mainisin on tegu geeliga. Nahale kandes on alguses selline õrnalt külm tunne. Ma pole enne sellist varianti kasutanud. Seega ma ei oska ka öelda, kas kõikide geeljate toodetega on nii. Võiks ju arvata, et on? 

 

 

 
 
Mulle on kunagi kosmeetik öelnud, et suvel tuleks kasutada kas siis näoõlisid või kergeid geeljaid tooteid, mis ei koormaks su nahka. Seda siis just eriti rasuse naha omanikel. Lõpuks võtsin kuulda :)
Pean tunnistama, et tõesti on vahe sees. Kui kannan kreemi peale on nahal kohati raske olla. Ja kreem ei imendu nt nii kiiresti sisse. Samuti tunnen, et midagi on peal. 
Aga kui panen geeli, siis nagu polekski midagi nahal. Selline mõnus, õrn tunne on. Samas on nahk niisutatud. Suveks ideaalne.
 

 

 
Kui nüüd natuke norida, siis ma ei märganud selle geel-kreemi juures seda paljulubavat matistavat effekti. Nahk muutus ikka nagu tavaliselt rasuseks. Kuid ma olen juba harjunud, et ma vist ei saagi oma naha iseärasusest lahti :)
 
Sellest hoolimata mulle meeldis ja suveks on see ideaalne abimees. Just oma geeli ja jahutava effekti tõttu :D  Usun, et kasutan selle purgi kenasti lõpuni ja järg. aastal ehk leiab ta taas mu kosmeetika riiulile tee! 
 
 
 
9/10  AVON-link avoni kataloogile.
 
 
 
 
 
 
  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Chatlyn Arvustus// Avon Nutraeffects