EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Inebrya//Ice Cream Pro-Age spreipalsam

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kuna mu juuksed lähevad hirmus kiiresti pusasse oli mul ruttu vaja mingit spreipalsamit. Sattusin Tartus Tradehouse poodi ning piilusin seal siis ringi. Teadsin, et Schwarzkopf'i Moisture Kick sobis mulle hästi( loe SIIN) aga otsustasin midagi uut proovida. Kätte sattus siis selline kahefaasiline spreipalsam ning kiirustasin kassa poole. Hind on sellel ligi 10 eurot. Alles pärast süvenesin sellesse rohkem ning avastasin, et see on mõeldud vananevatele juustele. Mulle vist mitte eriti sobilik toode, mis? :D Vaatamata sellele kasutasin seda ikkagi, sest no halvemaks see mu juukseid ju ikka teha ei saa. Spreipalsam sisaldab argaaniaõli ning mõledud on see kahjustatud, tuhmidele ja väsinud juustele. Lisaks sisaldab see jojoobi- ja päevalilleseemneõli, mis niisutab juukseid. Kuna mu juukseotsad kipuvad väga kuivad olema ning kiiresti lõhenema siis oli see igati tervitatav.

 

image

 Olen nüüdseks kasutanud ära üle poole ning võin öelda, et toode saab suhteliselt ruttu otsa tegelikult. Mul on isegi kuidagi kahju hakanud ning üritan seda vähem kasutada aga kui kasutaksin seda pidevalt siis oleks see mul arvatavasti juba otsas. Spreipalsam on muidu hea ning ka lõhn on sellel meeldiv. Pärast pealekandmist lihtsustab see juuste kammimist, mis on minu jaoks peamine eesmärk, miks ma üldse neid spreipalsameid kasutan, kuid mingiks imevahendiks ma seda palsamit ei pea. Täiesti tavaline ning arvan, et selle hind võiks ikka pisut odavam olla arvestades juba seda, et see nii kiiresti otsa saab.

Teile aga üks väike küsimus: Kui kellelgi on sama probleem, et juuksed on pidevalt pusas siis mis spreipalsam Teid hädast välja aitab? Ootan Teie soovitusi, mida järgmisena proovida! 

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina Inebrya//Ice Cream Pro-Age spreipalsam