EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Idee tüdrukuteõhtu korraldamisel - Tütarlasteõhtu by Epp Kärsin - Midagi teistsugust

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Okei, enne kui ma pihta hakkan, siis ma pean tunnistama, et minu jaoks on päris suur katsumus antud postitust kirjutada. Eile käisime Malluga peale tööd söömas.. Ja siis Mallu rääkis mingisugusest koolitusest kuhu ta kell 6 minemas on. Kuna minu kodu jäi samasse suunda, siis pidime koos minema. Mingi hetk tuli jutuks, et äkki ma tahaks temaga kaasa minna. Mõeldud, tehtud. Eks meist igalühel on vist see üks kreisi sõbranna kes meid comfort zone'ist välja suudab viia. 

 

image

Igatahes.. Khm, tegemist oli siis Lingam massaaži koolitusega. Kokku sai nii umbes 12 naist ja räägiti enamuse jaoks üsna piinlikel teemadel tegelikult. Räägiti puudutuse kunstist ja sellest kuidas oma partneriga suhteid lähendada. Noh, ütlen otse välja.. Meeste rahuldamisest. Natuke avameelsemalt kirjutab sellel teemal kindlasti Mallu. Lingin selle postituse hiljem siia : http://www.mallukas.com. Täpsemat kirjeldust koolituse kohta saab lugeda siit : Lingam massaaži koolitused.  Tegelikult on nii, et kindlasti on see kauem koos olnud paaride jaoks midagi väga värskendavat ja suhet vürtsitavat. Mulle jäi hoopis teine idee pähe kumisema. Seda siin Teiega jagada tahangi.  Taolist asja tehakse ka tüdrukuteõhtu tarbekshttp://www.lingam.ee/tutarlaste-ohtud . Kui kellegil peaks olema selline hea huumorimeelega ja avatud suhtumisega sõbranna abiellumas, siis võiks ka sellist out of the box ideed kasutada. Loomulikult ei ole see kõigi jaoks, aga mine sa tea.. Äkki kellegile kulub selline teadmine ära ja shampuse klaasi kõrval oma parimate sõprade seltsis võib see päris naljakas ettevõtmine olla.

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Idee tüdrukuteõhtu korraldamisel - Tütarlasteõhtu by Epp Kärsin - Midagi teistsugust