EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut juustele ja kehale!

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Käisin täna Viljandis küüsi korrastamas. Näevad teised kohe tükkmaad paremad välja kui parkunud mustikatega. Homme ju pulm! Tegelikult mõtlesin esimest korda elus pediküüris ära käia ja näha, kas mu kõdikartus sealgi välja lööb. Kuna aga järjekorrad on pikad, pean selle kodus ise ette võtma, nagu ikka. Mina ja mu aeglane asjaajamine!

 

Poole tee peal tuli sõnum, et SmartPostis ootab mind pakk Salon24-lt. Kuna mõnda aega tagasi sain paki ka Hillandknowlton-ilt, otsustasin mõlema paki sisu teie ette puistata.

image

Hillandknowlton-i saadetud pakikeses olid Dove tooted.

Seesama Dove GoFresh viigimarja ja apelsiniõitega dušigeel on üks mu lemmikuid! Olen seda enne ise ostnud, lisaks veel samasugust seepi. Lõhn on neil nii hea! Kui ei usu, nuusutage!

Dove Purely Papering kehaõli pole ma varem aga proovinud. Isegi näinud mitte. Lubab mitte rasvaseks jäädes sügavalt toita, taaselustada ja naha satiinpehmeks muuta. Kas keegi on seda juba proovinud?

image

salon24 aga saatis väärt juuksekraami Tigi-lt.
image

Kõik tooted on Colour Goddess sarjast. Šampoon on 400 ml ja pumbaga pakendis. Kusjuures ma ei olnudki kursis, et Tigil on sellises suuruses potsikuid ka. Tean, et olid 200-sed ja siis suured, 750-sed. Pakki lahti rebides õhkasin kohe: "jess...pumbaga!" Mulle meeldivad pumbad! Mida rohkem pumpasid, seda parem! :D Palsam on 200 ml ja tuubis. Lubab juuksevärvile sära ja läiget, nagu kõik selle sarja tooted.  Ja kõige lõpuks Colour Goddess mask.Ma pole ühtki neist toodetest proovinud ja juuksetooted on alati my cup of tea. 

Võite arvata, mida ma täna kõige rohkem ootan! Loomulikult! Juustepesu!

image

Kas olete mõnda nendest toodetest proovinud?

image


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Uut juustele ja kehale!