EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Toidujuttu: Valio Alma uudistooted magusasõpradele

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Taaskord sain proovida Valio uusi piimatooteid ning seekord oli minu tootekotike pungil magusatest uudistoodetest, millele ainuüksi mõtlemine ajab magusaisu peale. Uudistamist on hapukate maitsete armastajatele, šokolaadinautlejatele ja iirisesõpradele...


image

Räägin teile pohlakoogimaitselisest jogurtist, Muah šokolaaditükkidega Stracciatella koorejogurtist ning iirise-rosina kohupiimakreemist, millest on juba varemgi sutsukene juttu olnud. Kuna üks toodetest on nüüdsest minu lemmik külmkapiriiulil, siis alustan kohe kõige suuremast üllatajast :)

1) Valio Alma Muah koorejogurt Stracciatella

image

See koorejogurt on küll "Muahh kui hea!!" ütlen mõttes mina ning ka teised, kes minu köögilaualt seda mekkida said. See erineb täielikult tavalistest jogurtitest, esiteks seetõttu, et see on oma koostiselt juba kordades paksem ning mina ei kujutaks seda eriti hästi koos mõne teise lisandiga (puuviljad, müsli), sest see on juba ise niivõrd rammus, paks ja toitev, et lisandeid korraliku kõhutäie saamiseks vaja polegi. Teine põhjus, miks see erineb kõikidest teistest jogurtitest on see, et ma ei ole kunagi varem proovinud jogurtit, milles oleksid nii suured šokolaaditükid, et need lausa hambaall krõmpsuksid - nii nii hea!!

image

Minu jaoks on see olnud küll päästerõngaks olukorras, mil on tappev magsuaisu, sest tõesti piisab vaid paarist suuremast ampsust ning magusaisu saab koheselt rahuldatud selle rammususe ja magusate šokolaaditükikeste pärast. Kusjuures koorejogurtis on õrnalt tunda ka vaniljemaitset :)

2) Valio Alma pohlakoogimaitseline jogurt

image

Vastukaaluks magusale ja rammusale Muah koorejogurtile on aga pohlakoogimaitseline jogurt. Ma pole küll varem pohlakooki söönud, kuid kui jogurti maitse peaks sellele väga ligilähedane olema, siis julgen arvata, et tegu on imehea koogiga! Jogurt on piisavalt hapukas ja kui Muah jogurt oli hea lihtsalt söömiseks, siis marjamüsliga moodustab pohlakoogimaitseline jogurt ideaalse koosluse!

image

Jogurti sees on näha pisikesi pohlatükikesi ning jogurtil on armas punakas-roosakas värvus. Topsitäis pohlakoogi jogurtit on olnud minu nii mõnegi päeva hommikumenüüs, et äratada maitsemeeled kerge, kuid samas hapuka magustoiduga :)

3) Valio Alma iirise-rosina kohupiimakreem

image

Pöördume tagasi magusamate nootide juurde! Iirise-rosina kohupiimakreemist rääkisin veidike juba mõned kuud tagasi, kui see oli pakendatud armsasse pühadepakendisse. Tegelikult ma eriti suur rosinasõber pole ning jogurtit peale rosinaid puistata ei tihkaks ilmselt eales, kuid selle kohupiimakreemi sisse sobivad need küll päris kenasti. Iiris muudab maiste küll üsnagi magusaks mistõttu on pallike seda kohupiimakreemi piisav magustoit.

image

Minu jaoks jäi see ehk liiga magusaks ning iirise maitset oli ehk liiga tugevasti tunda mistõttu piisas vaid väga vähesest, et magusaisu rahuldatud saaks, kuid jällegi kiitsid seda kõik teised, kes minu "testigrupis" olid ning 3 kohupiimatoru "kadusid" mu külmkapist kõige kiiremini.... 

Ilusat uue nädala algust! :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Toidujuttu: Valio Alma uudistooted magusasõpradele