EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

LUNCH @ CARMEN CAFE

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mõnus pühapäev! Lõunatasime Liinaga esimest korda Carmen Cafe's Rotermannis. Valisin endale seekord tuunikala ciabatta ja arbuusi-maasika smuuti ning väga väga hea oli kõik! Alguses küll tundus, et smuutil võiks rohkem maitset olla, aga ciabatta kõrvale sobis imeliselt. Kõht sai mul rohkem kui täis, nii et lõppu oli juba üsna raske ära süüa. Muide, enne seda jalutasime veel mõnusalt mööda vanalinna ringi ja enne seda Kaubamaja ilumaailmas, kus oma tulevast uut jumestuskreemi piilumas käisin. Ootan juba suuuure põnevusega järgmist nädalat, sest peaks oma uued meigitooted kätte saame + plaanis on teha üks vinge shoot rannas + reede õhtul saan maale sõita, sest Suur Rahvapiduon taas toimumas + kõige tähtsam (!!!) ehk pühapäeval saan kaitseväkke külastuspäevale minna!! Tuleb super nädal!


image image image image image image image

Viimased tunnid veel seda pühapäeva nautida ja energiat koguda ning uus nädal võib alata. Palju ilusat teile! :)

Ps. Outfiti pildid tulemas varsti-varsti ;) 

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits LUNCH @ CARMEN CAFE