EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

EMPTIES OF THIS MONTH || ST. MORIZ, LUMENE, THE BODY SHOP, VICTORIA'S SECRET, RIMMEL LONDON

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mul pole vist kunagi nii juhtunud, et nii palju häid asju ühe korraga otsa lõppevad. Täitsa kurb hakkas, kui seda endale tunnistama pidin, aga siin nad on - minu selle kuu alguses otsa saanud tooted. Mõnest potsikust pigistab veel midagi välja, aga põhimõtteliselt vajavad need kõik nüüd asendust.

 

image

1. Lumene Bright Now Vitamin C päevakreem

image
Väga mõnusa tsitrulise lõhnaga kreem, mida kandsin iga hommik peale näopesu peale. Minu näonahka  niisutab hästi ja muudab näo säravamaks. Seda väikest potsikut on ka väga hea endaga reisile kaasa võtta! Kreemi leiab SIIT.

2. Rimmel London Fix & Perfect Primer

image
Minu arust väga-väga hea primer! Peale selle peale kandmist on meigi tegemine ikka hoopis kergem ja tulemus jääb palju ilusam ja ühtlasem. Kannangi seda näole peale tavalist niisutavat päevakreemi ja lasen natuke seista, enne kui jumestust tegema hakkan. Nahk jääb hästi pehme ja sile. Igal juhul väga soovitan! Hetkel on MyLookis eriti hea hinnaga ka, kindlasti ostan endalegi uue. SIITsaab vaadata.

3. St. Moriz Tanning Mousse in Medium

image
Minu ustav kaaslane olnud juba mitu head kuud. Mulle see toode igal juhul väga meeldis. Pikemalt kirjutan kunagi hiljem, sest plaanin sellest eraldi postitust teha ;) . Nägin seda eile juba Prismas ka müügil, aga SIITsaate ka lähemalt uurida.

4. The Body Shop Body Lotion (Early-Harvest Raspberry)

image
Üks kindel lemmik! Kuna mulle igasugused marja-puuvilja lõhnalised kreemid nii hullult meeldivad, siis see oli täpselt minu maitsele midagi. Sain selle vist 19. sünnipäevaks? Nii et lausa aasta aega ja mitu kuud veel peale pidas vastu. Tõsi küll, vahepeal kasutasin ka muid kehakreeme, sest seda lihtsalt ei raatsinud raisata.. Aga nüüd on ta ikkagi otsa saanud. Kahjuks. The Body Shopi toodete puhul on nii hea see, et lõhn jääb ikka päris pikaks ajaks kestma. Eriti hea on seda kasutada peale isepruunistava kosmeetika kasutamist, sest neil ikka kipub see omapärane lõhn küljes olema, aga kui sellist tugeva ja värske lõhnaga kehakreemi hiljem peale panna, ei ole seda "halba" lõhna tundagi. Mina jäin selle kreemiga igatahes väga-väga rahule ja vaikselt juba mõtlen, millist uut kreemi The Body Shopist valida. Praegu on see vaarika kehakreem soodukaga ka! Vaata SIIA.

5. Victoria's Secret Mango Temptation Body Scrub 

image
Järjekordne mõnus värske lõhnaga toode. Mango lõhn on üldse läbi aegade mu üks lemmikutest olnud ja kui ma selle tuubi esimest korda avasin, siis ma olin küll jalust rabatud. Tellisin selle endale Victoria's Secret'i enda kodulehelt ja polnud seda kuskil varem nuusutamas käinud, nii et üllatus oli igati positiivne. Tegemist on siis suhkruse kehakoorijaga, mis eemaldab nahalt surnud rakud ja annab kehale mõnusa siidise tunde. Ja peale selle kasutamist on terve vannituba mõnusat lõhna täis, veel väike boonus! See koorija kuulus samuti minu isepruunistamise rutiini, nii et igatsema jään ma seda igal juhul. Õnneks on mul üks tagavara koorija kapis olemas, enne kui uut VS'i oma ostma lähen. Tahan just VS'i oma uuesti osta ikka sellepärast, et lõhnad on neil niii head ja püsivad. KesVictoria's Secreti leti juurde lõhna nuusutama ei viitsi minna, siis nende kodulehel on üsna täpselt seda lõhna kirjeldatud. Vaatasin, et kehakoorijat sealt enam osta ei saagi, aga ilmselt on lõhnad neil ikka samad, nii et SIITsaab ikka Mango Temptation'i kohta lugeda :).

On teist keegi mõnda nendest toodetest kasutanud? Kuidas rahule jäite?

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits EMPTIES OF THIS MONTH || ST. MORIZ, LUMENE, THE BODY SHOP, VICTORIA'S SECRET, RIMMEL LONDON