EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Malluka Tüdrukuteõhtu

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Päev hakkas korraldajate jaoks juba nii umbes kella neljast. Me üürisime Viru keskuse peale penthouse korteri ja hakkasime seda Mallu tulekuks ette valmistama. Kätu tegi imeilusa sildi, Leenu tõi kolm kasti uusi saku star kokteile, Berit küpsetas koogi, Gerda tegi ise küpsiseid ja ühiselt sai kaetud laud. Mallule organiseerisime mitu paari riideid, sest plaanis oli selline lahe traditsioon nagu "Trash the dress".

 

image

image image

Mallu sai kohale toimetatud suure võimsa tsikliga. See kõik oli Mallule suur üllatus, sest tegelikult arvas ta, et me ise üllatame teda hoopis tema juures. Noormees võristas siis mallu ukse taga kõvasti mootorit ja lasi signaali. Seejärel suundusid nad pooleks tunniks mööda Tallinn-Tartu maanteed kiirendama ja vuhisesid läbi linna meie juurde.

Selleks ajaks olime meie ja fotograaf ( www.dwlagentuur.ee ) juba kõik valmis seadnud ja ootasime ärevusega pruudi saabumist. imageimage image

Korteris lasime Mallul riided ära vahetada ja panime talle selga valge kleidi ja loori. Tegime pilte, jutustasime niisama ja andsime Naistejuttude poolt saadetud kingi üle. Peale seda suundusime linna, et Mallule burgereid sebida ja ettevalmistatud ülesandeid täita.

Leenu valmistas ette pisikesed pakitud kingitused ja Mallu ülesanne oli need maha müüa. Igaüks maksis täpselt nii palju kui südametunnistus lubas. Kogu õhtu sai ka mu goproga jäädvustatud.

image image

Hiljem sai kleit omale uue ilme tänu soojas vees lahjendatud guaššidele. Leenu pulmas tehti kunagi sama asja. Kleidist jääb päris vinge mälestus! Ka loor sai omale uued värvid. Pärast sõitsime jalgratta taksoga tagasi korterisse, vahetasime riided ja dringitasime veidi.

image

Kell 22:30 ootas meid Viru hotelli ees juba limusiin ja nii me sõitsime Pirita poole, et Mallu saaks oma 1,4 meetri pikkuse vande anda. Jõime shampust ja rokkisime limusiinis tulnud muusika saatel.

Mallul õnnestus kuidagi õnnetult mereääres kukkuda ja põlv veriseks saada. Tohterdasime, puhusime peale ja liikusime edasi linna. Kuna kõigil olid kõhud tühjad, siis sai Tommi grillis teenitud raha eest kõigile suupisted tellitud ja peale seda suundusime juba lõplikult tagasi korterisse. Linna peale me ei jaksanudki minna, sest päev oli olnud pikk ja täis ülevoolavaid emotsioone.

Tore oli koos nii armsate inimestega midagi sellist korraldada! Aitäh (:

Eelmises postituses sai näha pisikest video treilerit tüdrukuteõhtust : LINK

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Malluka Tüdrukuteõhtu