EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New: Sheinside

Postitas blogisse: Jaanika
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei hei!

 

image

I am so excited,because my Sheinside package arrived today!:) It actually came pretty fast-i placed my order on 6.05. So i had a long wishlist and first 3 items that i picked up was a skirt,top and blouse.

When i was waiting my order,i looked up some reviews and most where like really bad.That got me thinking that maybe it was not a good idea to order at the first place? And people,i was right! This was my first and my last order from that website.Thank got that i at least got one good item...

Ma lausa lendasin täna koju,kuna saabus mu esimene tellimus Sheinside lehelt.Kohale tuli pakk kaks nädalat ,mis on igati kiire.Mul oli pikk nimekiri mida tahtsin ja esimesed kolm asja näitan nüüd ära. Muideks,kui ma olin oma tellimuse ära teinud,siis huvi pärast hakkasin lugema teiste inimeste tagasisidet ja pilte "tegelikusest" ja ütleme nii,et enamus olid küll ikka väga masendavad ja hakkasin juba kergelt kahetsema ,et tellisn midagi aga lootsin ,et mul tuleb hea pakk.Aga ega ikka nii küll ei läinud! Kolmest asjast vähemalt ühega olen rahul ja sellega seoses ma kustutan oma soovinimekirja ära ja rohkem ma sealt lehelt küll midagi enam ei telli.

The first thing that i ordered was this blue blouse.Link is over HERE Lingi sellele pluusile leiad SIIT image

This blouse is like so cheap and full of mistakes.The first thing that suprised me was that how short it is! It barely covers up my belly.It is longer at the back but not much.I was like ok,i can live with that.Then i discoverd that if u roll up one of the sleeves and try to close up the button,then it wouldn't go because the buttonhole is sewed up! Like what the hell?! Did those people think that i would wear it one sleeve up and the other down? Also there is a button missing at the upper part of the shoulder and there are so many threads just hanging,no labels either.

See pluus on küll ikka nii odav ja nii praak kui veel olla saab.Ta on sellisest õhukesest läbipaistvast ,natuke kareda võitu šifoon materjalist.Panin selga ja opaaa-lühike! Vaevu katab mu kõhukese ära.Ja oleme ausad-mu kõht pole enam esimeses nooruses.Okei,elan üle selle.Siis avastan käiseid üles kerides,et see ava kuhu sa nööbi paned on ühel käel aga sootuks kinni õmmeldud!? Nagu mismõttes? Kas need seal tehases arvasid et ma peaks ringi käima üks varrukas üleval ja teine all?!? Lisaks on üks kuldne nööbike ka õlapealt puudu.Neil said vist nööbid otsa...Ja niidid hargnevad ka igast küljest,lisaks pole ka silte et kuidas ma pesta võin ja kas ma üldse triikida tohin?

image
image image Link to this red top over HERE Link sellele topile SIIN image

What the hell is that thing??? This is not the same top that i ordered.I am just speechless.The colour is way lighter.It has that silky nightgown type texture and omg how wrinkle it is! Plus it is too big for me,it looks like i have a saggy wrinkly sack on! Damn,i am so dissapointed! 

Nagu mis asiiiiii seeeeee on??????? See ei ole ju ülde ligilähedalegi sellele pluusile mis ma tellisin. Ma olin lihtsalt nii jahmunud kui ma ta selga panin.Esiteks on värv nii mööda kui üldse olla saab,tesktuurilt on ta nagu libe öösärk,kortus,kortsus ja veelkord kortsus,Suur on ta ka mulle muidugi.Seljas näeb ta lihtsalt kohutav välja.Ahhh ma ei või kohe! Ja kui ma selle pluusi kokku õmbleks,saaks ma endale taskuga poekoti...

Link to the skirt is HERE Seeliku lingi leiad SIIT

image

This is the only item that i am 100%  happy. The skirt is tight but still flexiable.Nice material and the golden stud pattern is gorgeous. I hope that the studs won't come off easily.

Ainuke ese millega ma rahule jäin! Seelik on täpselt selline nagu pildid.Ülaosa on kummiga,liibuv kuid mitte nii et liikuda ei saa.Materjal pehme ja mõnus.Muster nende kuldsete kivikestega on jube ilus ja ma loodan ainult ,et need osakesed nüüd kiiresti maha kukkuma ei hakka.Ja isegi silt on küljes ,et kuidas hooldada!:)

image
image
image

 Have u ever ordered something on that site? How was it?

On keegi teist veel tellinud sealt? Kuidas rahule jäite?

image

Blogi on peamiselt iluteemaline aga sekka satub ka elustiili :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Jaanika New: Sheinside