EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Inspiration from Interior 2015

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Käisime täna sisustusmessil Interior 2015 ideid kogumas. Positiivselt üllatas, et mess oli päris suur võrreldes teiste Eesti messidega (3s hallis) ning et kohalikku Eesti disaini oli palju näha. Eesti disainis ruulib vineer :)


***
We visited the Interior 2015 fair today to get some inspiration and new ideas for refreshing our home. It was a pleasant surprise to see that fair was quite big compared to other different fairs in Estonia and that Estonian design was well represented. 


See Kekkila lillealus sobiks ideaalselt rõdule/terrassile nii dekoratiivtaimede kui ka maitserohelise kasvatamiseks.
***
This Kekkila flower base suits perfectly to a balcony/terrace for decorative plants or growing herbs. 


See oli nii lahe idee – tagant valgustusega trükitud klaas köögi töötasapinna taustale. Pildi saab ise valida ning seda ideed aitab teostada Dekoorklaas (link).
***
This was a great idea for the kitchen – printed glass behind the kitchen worktop. Behind the glass are small led lights which create great impression! You can choose your own photo or use photo bank photos and Dekoorklaas (link) helps you to bring this idea into life. 

Üks geniaalsemaid ideid Eesti ettevõttelt SU valgus (link) – led valgustusega disain lillepotid. Valguse tugevus lillepotis on puldiga reguleeritav, samuti valguse värvus; materialivalik on lai, vastavalt kliendi vajadusele. Meie koju jõuab üks selline lahe lillepott juba õige pea ning tore, et tegu on Eestlaste idee ja Eesti disainiga! Vaata kataloogi siit >>
***
One of the most brilliant ideas I saw on fair comes from Estonian company SU Valgus (link) who creates enlightened flower pots. The light is adjustable with remote control and material selection is wide, what you could only need. One of this great flower pots will arrive into our home soon as well and I’m very proud that Estonians are created such a beautiful item! Look at the full product catalogue here >> 

KHLYNDIP

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Inspiration from Interior 2015