EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Jurmalas

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Täna oli lasteaias pildistamine: rühmapildid, sõbrapildid jne. Juba eile ütlesin Kristellale, et kleit tuleb selga panna. Vaene neiu oli endast päris väljas seepärast. Kohe peale pildistamist suundusime Jurmalasse, käisime vaid kodust läbi, kust korjasime Timmo ja kodinad peale. Läti piiri ääres elamise pluss - kodu jäi lasteaiast tulles täiesti tee peale. Ma olin arvestanud kahe tunnise sõiduga aga Riias olid kohutavad ummikud! Tegelikult oli algplaan ka loomaaias ära käia, aga kuna vihma tibutas ja kell oli juba päris palju, jäime neljapäeva peale lootma.

 

Kleitide juurde tagasi tulles: Ma ei kujuta ette, mis Kristellal viimasel ajal nende kleitide/seelikute vastu on. Tõsiselt. Ma arvasin, et sellised probleemid tulevad teismeeas. Täna ta pidi siis hädasunnil hommikust saati kuni basseinidesse minekuni kleidiga olema. Hotellis ta muidugi leebus ja lubas paar pilti ka endast teha. Ta ju teadis, et kohe-kohe vabastatakse ta sellest hirmsast piinarüüst.

image
Suundusimegi kohe vee- ja saunakeskusesse mõnulema ja vedelesime seal kaheksani ja edasi läksime Uzbekistani restorani keha kinnitust võtma. Tegelikult täna olime seal juba kolmandat korda ja pere peale on enam-vähem kogu menüü läbi proovitud. Täna läksime sinna just seetõttu, et vihma sadas ja ei viitsinud kaugemale jalutada ja rohkem otsida, see koht oli kindla peale minek. Mina lastega valisin välja kaks käiku, Timmo, kui kõva söömaga mees, tellis viis erinevat rooga :D

image
Juba restoranis, umbes poole kümne ajal, tahtsid Daisy silmad vägisi kinni vajuda. Nii kui hotelli tagasi jõudsime, pesime hambad ja ronisime kõik oma vooditesse. Kristella magas kohe, kui pea patja puutus, Daisy paari minuti pärast. No nii läbi olid nad. Siin vist oleks asjakohane öelda, et läbi kui Läti raha :D

Mulle tuli seoses tänasega meelde üks Hotelliveebi kirjutis "Mida Eestlane hotellis esmalt teeb?" ja vaatasin selle uuesti läbi. Pehmusekontrolli meie ei tee ja ei seksi ka. Seda viimast vist ei pea lastega koos hotellides käijad välja vabandamagi. Aga mida me siis teeme? Punkt, et Eestlane kontrollib, kas kõik asjad töötavad, käib Timmo kohta veidi küll. Tema klõpsib tihti kõik tuled ja nupud kindluse mõttes üle. Kõige tähtsam on ventilatsioon :D Mina kiikan esimesena vannitoa ukse vahelt sisse ja lapsed ronivad voodid ja diivanid üle - see vast käibki pehmusekontrolli alla?

image
Eks näis mis homne päev toob. Esimene asi on kindlasti hommikusöök, mis on siin alati külluslik, lausa suurepärane. Ausalt öeldes ma pole mitte üheski hotellis veel nii suure valikuga hommikusööki näinud. Mitte et ma hullult paljudes einevates hotellides käinud olen, aga siiski :D
Kui on soovi rohkem hotellipilte näha, andke teada :)

image
Laia ringi küsimus: mida te teete esimese asjana hotelli jõudes?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Jurmalas