EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Sünnipäev, Kreeta reis ja muu - Soooo excited!

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mul on tohutult suur kiusatus teiega juba kõike oma sünnipäevast jagada aga mõtlesin seda teha siis kui fotostuudio pildid kätte saame. Kokkuvõtlikult võin öelda, et täitsa tore on nüüd 22 olla ja veel toredam oli 21 koos niii suurepäraste inimestega ära saata. Ka sellel aastal sai peetud siis kaks pidu.. Sõprade ja vanematega. Viimane nendest oli selles mõttes eriline, et minu ja Kristo vanemad kohtusid esimest korda. Aga.. Sellest kõigest räägin lähemalt juba vastavas postituses. PS, PS, PS! Suuuur, suur aitäh imearmsate õnnesoovide eest! Nüüd tuleb järgmine aasta kindlasti kui muinasjutt!

 

image

image

Peale sünnipäeva muljete jagamist on mul suur soov jagada Teiega ka oma reisi ootusärevust! Ma tegelikult siin mõni päev tagasi kirjutasin sellest väga, väga pika postituse ja täpselt enne avalikustamist suutis see kuskile ära haihtuda. Peale seda oli selline trots peal ja kõike seda uuesti kirjutada tundus kuidagi tobe. Nüüd kui see reis juba kuue päeva pärast käes on, siis ei saa ma muljetamata jätta. Me läheme Kreeeeeetale!

Reisi ostsime ära juba mitu kuud tagasi ja koguaeg tundus, et oh, see on veel nii kauge teema. Nüüd on see kohe, kohe käes ja puhkus kulub meile mõlemile tõesti ära. Eelmisel aastal käisime kahekesi Bulgaarias ja see reis oli imeline. Pidime kindlasti seda sellel aastal kordama. Lihtsalt teises riigis!

image

Peatume meie siis sellises viie tärni hotellis nagu Cactus Royal Spa hotell. See asub külakeses nimega Stalis. Kõrvale jäävad Malia ja Hersonissos. Piletid ostsime TezTouri kaudu ja ühe inimese kohta oli pilet u 625 eurot. Selle saan täpsustada Kristo telefonist kui ta trennist koju jõuab. Meil on kõik hinnas pakett ja reisil oleme siis alates 09.05.15 kuni 16.05.15. Ka seekord võtan ma teid goproga kindlasti kaasa!  Piltidel tundub see hotell olevat tõesti imeilus. Ei tea kas tegemist on väga vanade või hästi töödeldud piltidega? Samas annavad reviewd piltidele ka palju kinnitust.. Praktiliselt kõik tagasiside on positiivne. Siit saate ise ka lugeda : LINK.

image image image image image

On äkki keegi juhtumisi käinud? Või lihtsalt Kreetal käinud. Millised on muljed? Mida tegite ja mida meie kindlasti teha võiks? 

Ja postituse lõppu üks tore mälestus meie eelmisest reisist : 

image

Mõnusat pühapäeva!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Sünnipäev, Kreeta reis ja muu - Soooo excited!