EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

4*10=40//Küsimused

Postitas blogisse: Virge
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Leidsin internetist sellise toreda küsimuste posti. Mõtlesin, et võiksin neile ise ka ajaviiteks vastata, sest  siis saate natukene aimu minu seisukohtadest ja kõigest muust toredast mis mind puudutab. Mitte küll kõigest aga asi seegi alguses.

 

Lemmikud

1.Värv - Kollane(energiline ja rõõmsameelne) ja punane(sensuaalne ja ahvatlev).

2.Lill - Kõik kes mind vähegi tunnevad teavad, et selleks on gladiool.

3.Söök - Pitsa(ma olen üks tohutult suur rämpsu fänn)

4.Jook - Coca-cola. Ma tean, et see on halb aga siiski.

5.Aastaaeg - Mis saaks olla ilusam kui kevad?!

6.Koeratõug - Alaska malamuut, Siberi husky, Tiibeti mastif.

7.Raamat - Da Vinci kood.

8.Nädalapäev - Reede.

9.Kohvik - Hea meelega istuks praegu Tartus Werneri kohvikus.

10.Film - Polegi sellist kindlat lemmikut aga üpris hea on minu jaoks 'Transs'(Trance).

Faktid

1. Mul on palju allergiaid ja just nende kõige paremate asjade vastu(nt. banaanid, kiivid, tomatid, maasikad, apelsinid, paprikad jne.). Ma saan neid küll süüa aga ma pean lihtsalt sellega arvestama, et järgmised 3-4 tundi ei söö ma mitte midagi, sest mu keel läheb paiste ja hakkab haiget tegema aga õnneks on see 3-4 tunniga mööduv.

2. Ma vihkan ananassi(igas olekus). Eriti vastik on see kui seda leidub mõne soolase toidu sees(nt. stritslid ja pitsad)

3. Ma olen nagu lumivalgeke. Mulle ei hakka päike üldiselt üldse peale ja seetõttu kõnnin ma terve suve ringi nagu mingisugune elav surnu. 

4. Ma kardan kohutavalt nõelu(süstla), tumedat vett mis läbi ei paista, suuri koeri, kõrgust ja raagritsikaid(kas saab veel ebameeldivam olla???)

5. Iga oma vaba hetke tahaksin veeta looduses, näiteks mõnel matkarajal. Mulle meeldib enda jaoks koguda hetki/momente.

6. Mulle meeldib palju lugeda.

7. Ma olen kohutavalt nõrga tervisega, mul on kogu aeg midagi viga(alustades neeruvaagnapõletikega ja lõpetades migreeniga)

8. Ma olen ülimalt suur loomasõber.

9. Mulle meeldib vihmas jalutada.

10. Ma olen pedant ja kui miski on nii nagu mulle ei meeldi, siis ma saan üpris vihaseks. 

Arvamus

1. Mida peaks iga mees naise tähelepanu saamiseks tegema? - Oleneb naisest. Iga naine hindab erinevaid asju.

2. Kas abort on õigustatud? Pooldad aborti? - Raske teema. Ma ei poolda seda aga samas ma arvan, et see on õigustatud. Kui naine ei ole selleks valmis(igas mõttes nt. majanduslik olukord on raske, liiga noor jne. Põhjuseid on palju), siis ta teeb seda mis talle endale õigena tundub ja see ei ole asi kuhu teised kõrvalised isikud peaksid oma nina toppima. Igaüks teeb oma kehaga seda mida ta ise tahab!

3. Mida arvad prostitutsioonist? - Masendav ja räpane. Mitte midagi positiivset selle kohta mul öelda ei ole.

4. Kas Eestis võiks olla surmanuhtlus? - Jah, miks peaks elama keegi kes on võtnud teiselt inimeselt elu? Ja miks peaks maksumaksja teda veel üleval pidama?

5. Kas petmine on õigustatud? - Ei ole. Samas kui on selline samm tehtud, siis peab suhtes midagi väga mäda olema ja siin kohal tuleks lihtsalt tagasi vaadata ja mõelda, et mis nüüd valesti läks. Samas ei ole mõistlik kohe petma joosta, enne tuleks asjadesse selgust tuua kui kuhugi ennast lõbustama jooksed.

6. Mida arvad naistest kes elavad rikaste meeste arvelt ja ise ei pea selleks mitte midagi tegema(naised ise on rumalad)? - Peavad olema oskused, et selline mees enda võrku püüda ja siis veel alles ka hoida.

7. Kas usud armastusse esimesest silmapilgust? - Ei. Sa ei saa armuda kellessegi keda sa alles nägid. Armutakse siiski olekusse, iseloomu ja isiksusse. 

8. Mida arvad tsirkustest kus kasutatakse loomi? - Kohutav. Loomapiinamine. Ma ei lähe sinna ise mitte kunagi ja kindlasti ei vii ka oma lapsi sinna. Enne sellise koha külastamist tuleks viia ennast kurssi kõige muuga, nt. kuidas õpetatakse neid vaeseid loomi neid 'vaimustavaid' trikke tegema, see on lihtsalt kurb.

9. Mida arvad laiskadest inimestest? - Masendavad.

10. Kas ülerahvastumine on suur probleem? - Jah.

Isiksus

1. Kas eelistad pigem kasse või koeri? - Alati ja igavesti koeri

2. Mida vihkad enda juures kõige rohkem? - Oma suurt nina, ülejäänu on täitsa tore.

3. Mida armastad enda juures kõige rohkem? - Ikka ja alati figuuri.

4. Kui pikk sa oled? - Ilusad 168cm.

5. Kuidas ennast iseloomustaksid? - Üldiselt olen täitsa tore ja rõõmsameelne. Ma naeran väga palju. Samas olen jällegist üpris suur pedant ja vingats, kui midagi ei meeldi, siis ei hakkagi meeldima. Mul on kõige kohta oma arvamus. Ma olen sõjakas ja mul on 24/7 ohtralt energiat mis tüütab teised tavaliselt ära. Nii kuidas käitutakse minuga, nii käitun mina vastu.

6. Millist riiki tahaksid kunagi külastada? - Kindlasti Jaapanit ja Brasiiliat. Jaapanit kultuuri pärast(need zen aiad, no vau) ja Brasiiliat tema vihmametsa ja karnevali pärast.

7. Kas sa oled doonor? - Ei, kuigi tahaks. Minu hirm nõelte vastu on lihtsalt nii suur ja teiseks ei suuda ma saada oma kaalu piisavalt kõrgele, et ma tohiks verd anda.

8. Kas tahaksid kunagi abielluda ja oma pere luua(lapsi saada)? - Ma arvan küll. Eks vaatame mis tulevik mulle toob.

9. Kas eelistad rohkem kohvi või teed? - Kohvi ei joo ma üldse. Teed joon aga igapäevaselt(must on kõige parem).

10. Mis tähtkujust sa oled? - Neitsi.

image

Hei, olen Virge, pärit Lääne-virumaalt. Minu blogist leiad postitusi aiandusest, ilust&moest, vaba aja tegemistest ja muust toredast :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Virge 4*10=40//Küsimused