EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Why I Have A Blog

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Küsisin mõni päev tagasi, et mispärast blogisid loetakse ja mida neist otsitakse. Suur aitäh Katariinale, kes arvamust avaldas ja ütles, et loeb blogisid ajaviiteks ning peab lemmikuteks tootearvustusi ja infot uute (ilu)toodete kohta.

 

Täpselt samadel põhjustel käin ka mina mööda blogisid! Blogid on kujunenud nagu õhtuseks ajaleheks – võtan iPadi kätte ja loen, loen, loen. Erilist huvi pakuvad mulle ilutooted ja outfitipostitused ning nende mõlema kvaliteeti ilmestavad hästi tehtud fotod. Esimesed seetõttu, et saaks häid ideid, mida proovida ja mida mitte – nii olen enda jaoks avastanud mitu suurepärast brändi: Charlotte Tilbury ja selle kosmeetika (super leid, mu viimase aja suurim lemmik!), Triangl ja selle ujumisriided (üliägedad!) jne. Outfitipostitusi jälgin kogumaks ideid, mida ja kuidas kombineerida ning eriti meeldib mulle klassikaline, naiselik stiil.

Kui paljud blogijad jagavad päris palju ka oma eraelust, siis mina selline ei ole. Elan täiesti tavalist elu – töö, trenn, kodu ning vaevalt viitsite te lugeda, mida ma täna lõunaks sõin või mis kell magama läksin. Edevuse geen on ka minust ajaga väljunud – kui kunagi tundsin end hästi seltskonna tähelepanu keskpunktis olles, siis nüüd püsin pigem taustal ning tänan õnne, kui seltskonnas on keegi väga jutukas ja lõbus inimene, kes teiste lõbustamise enda peale viitsib võtta :)

Ühesõnaga – minu blogi on ja jääb keskendunuks asjadele, mis pole isikliku eluga seotud. Jagan suurima heameelega kogemusi erinevate ilutoodete kasutamisest ning ilusaid pilte, mida väga teha armastan (fotograafia on üks mu armsamaid hobisid juba rohkem kui 10 aastat). Loodan, et minu kogemustest on teile oma valikute tegemisel kasu, sest ilumaailm on ikka meeletult-meeletult rikkalik ja turundusspetsid oskavad iga asja ilusamaks-vajalikumaks teha kui see tegelikkuses on. Tunnen rõõmu kui keegi võtab vaevaks mu blogisse tagasisidet anda, loen kommentaare alati suure põnevusega!

Tänase ilusa kevadpäeva puhul pildistasin üles kalli abikaasa poolt toodud kollase tulbisülemi ning maasikad! See oli nii armas hommikune üllatus, mis tegi terve päeva päikeseliseks :) Kaunist päikesekollast päeva teilegi ning nautige hetke!

***

Some days ago I asked why you read blogs and what themes you are looking from there. Katariina answered that she is looking information about new products, product review´s, fashion. That´s exactly why I am reading blogs! Every evening I take my iPad and just read the blogs I follow (mostly from Bloglovin) like daily newspaper :) I have found several new brands for myself like Charlotte Tilbury and it´s cosmetics (I simply adore it!) and Triangl with it´s swimwear (so cool!), plus many good recommendations what to buy and what not. I like to follow fashion blogs as well which give good ideas how to combine different looks.

Many bloggers share their personal life with audience. I´m not that kind of a blogger. My lifestyle is very uninteresting and common – work, trainings, home and I´m sure you not interested to read what I eat for lunch or when I went to sleep :) I´m very happy if I can stay on background and listen what other people are talking about and glad if there is a person who likes to be in foreground and keep all people entertained :)

But I like to talk about beauty, beauty products and fashion, and take photos (photography has been my long-time passion more than 10 years already). I really hope that my experiences and product reviews help you to make better decisions what to buy and what not. Also I´m very glad and thankful if you take time to leave feedback, I read all comments with big interest!

Today´s photo is about my morning surprise made by my adorable husband – armful yellow tulips and red strawberries! It was such a sweet surprise that made my whole day so sunny :) Wish you all a very beautiful sunny day, and don´t forget to enjoy the moment! 

 

  

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Why I Have A Blog