EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

REVIEW//Palmer's pihustatav kakaovõi ihupiim

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem
Nii, olen üle pika aja jälle siin ning tahan Teie ette tuua ühe igati vahva toote. Teie ees on siis Palmer's pihustatav kakaovõi ihupiim. See on minu esimene kogemus Palmer's toodetega, kuid olen nendest väga palju positiivset kuulnud seega ootused olid kõrged. Nagu ikka alustame väikesest toote tutvustusest. Lubab niisutada nahka koheselt ja sügavalt 24h. Ihupiim pole rasvane ning imendub kiirelt. Lisaks sisaldab see sheavõi ning E-vitamiini ning ei mingeid parabeene. Väga mugav on ka see, et toode on lukustatav seega, kui on soov see kuskile kaasa võtta ei pea muretsema, et see kotis kogemata laiali läheb. Minu tootel on märge, et see on Anne&Stiil ilulemmik 2014, kuid aastal 2015 sai see ka Buduaari lemmikuks. Toodet on pudelis 200g ning hinnaks on sellel 7-8 eurot.

Esiteks, kuna ma ei viitsi tavaliselt mitte kunagi erinevate kehakreemidega mässata siis minu jaoks tundus see olevat hea lahendus. Pihustad toodet ning määrid ruttu peale ning olemas. Nagu arvasin, nii ka oli! See tõesti on ääretult mugav. Pihustan toodet ning seejärel määrin end sellega kokku. Nagu lubatud pole toode üldse rasvane ning isegi veidi vedelama koostisega seega on seda väga mugav peale kanda ning imendub see väga kergelt ja kiiresti. Nahk on kohe tunduvalt niisutatum seega tundub, et toode tõesti toimib.
Mis mulle kohe eriti meeldib on üsna intensiivne kakaolõhn, millega täitub kogu vannituba. Soovitus nendele, kes ei kannata tugevaid lõhnu, olge ettevaatlikud. Lõhna on ka hiljem nahal tunda. Sai nüüd üks pikk kiidulaul siia kirja, kuid mina jäin tõesti ääretult rahule. Sellise hinna eest on see igati väärt toode ning kui ka Teie tahaksite oma naha niisutamisprotseduuri muuta kiiremaks ja mugavamaks siis soovitan proovida. :)

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina REVIEW//Palmer's pihustatav kakaovõi ihupiim