EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus// Avon Advance Techniques Supreme Oils juuksehooldus

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ütlen kohe alguses, olen seda ka varem maininud, et mu juuksed on väga jonnakad. St, et ma ei kannata kohe üldse igasugu tavalisi poe või kataloogi šampoone. Juuksed on siis peale pesu vastikult takused, rabedad ja hoiavad selliselt, et ou my god. Samuti lähevad väga kiiresti mustaks.

Ma pesen juukseid šampooniga 1x. Kuid on ette tulnud, et pean ka 2x pesema. Üldjuhul tahan ikkagi esimese korraga nad puhtaks saada. Kuna mul on ka värvitud juuksed, siis teatavasti kulub punane värv väga kiiresti maha. Nii ongi, et kasutan enamasti just punastele juustele mõeldud tooteid, mis on ka kergelt toonivad.

Kuid talv on möödas ja juuksed vajavad turgutust. Vaatasin siin ükspäev peeglisse ja mis ma näen. Juuksed näevad ikka tõsiselt räsitud välja. Seega oli otsus tehtud, lähen juuksurisse ja lasen ühe energy süsti juustesse teha. Kuid siis, nägin Avoni katakoogis sellist sarja (olgu veel öeldud, väga hea hinnaga) nagu seda on Avon Advance Techniques Supreme Oils. Okey, mu värv on ka suht kulunud ja vaja värvima siin minna. Seega, mis see ikka teeb, kui kasutan vahelduseks midagi muud oma juustes. Mõeldud tehtud, tellisin selle sarja kogu komplekti. Sarjas on šampoon, palsam, toitev hooldus maski näol ja toitev hooldussprei. Samuti saab ka endale osta naturaalsete harjastega harja juuste kammimiseks. Kui mina tellimuse tegin, siis kahjuks oli hari otsas, Seega jäi see sellest tellimusest välja. See aga ei tähenda, et oleksin oma mõtte selle endale soetada maha maganud. Ei sugugi mitte, plaan on see ikkagi osta :D

See sari sisaldab 5 eri õli.

  • Makadaamia
  • Kameeliaseemne
  • Mandli
  • Viinamarjaseemne
  • Marula










Räägiksin nüüd igast tootest Teile natuke rohkem.



1. Supreme Oils toitev šampoon ja palsam 250 ml. 

 
 
 
 
Tegu on siis šampooniga, mis lubab oma kerge koostise poolest hooldada juukseid ja muuta need pehmeks ning läikivaks. See sisaldab 5 väärtuslikku õli ning kolm naist neljast on kinnitanud, et nad ei ole varem selliseid tulemusi näinud.
 
Nu jutt on ju alati ilus. Aga kas reaalselt see ka on nii hea, kui lubaduses kirjas. 
 
Olen alati sellise mesijutu peale veidike liiga skeptiline. Kuid tahtsin ikkagi ise ka näha, kas ja kui palju sellest jutust ka tõsi on. 
 
Alustan siis kohe pakendist. Pudelid on 250 ml ja ilusad stiilsed musta värvi, kuldse kirjaga. Mind võluvad alati sellise tooniga asjad. Minu arust sobivad need kaks värvi väga kenasti kokku. 
Nii palsami, kui ka šampooni kork käivad mõnusalt kergelt nii kinni-lahti. Seega poel vaja oma küüsi murda :D
 
Ja nüüd see lõhn. Te olete juba kindlasti aru saanud, et ma jumaldan tooteid mis lõhnavad magusalt. Mul polnud ausalt öeldes ennem tellimist aimugi, kas ja kuidas need lõhnavad. Nii, kui korgi avasin siis tungis selline mõnus veidike karamelline aroom ninna. Jah täpselt, karamell. Proovisin tükk aega leida selle lõhna jaoks sõnu. Kes aga ei armasta sellist magusat lõhna, siis on kahju. Teie jaoks võib see komplekt liiga lääge siis olla. 
 
Kuid mina jumaldan seda ja see jääb ka juustesse. Ma pesen nüüd oma juukseid tunduvalt kauem, kui tavaliselt, Masseerin selle mõnusalt juustesse. Olgu veel öeldud,et toodet kulub tegelikult väga vähe. Alguses, esimesel korral panin käele šampooni ikka kuhjaga. Ja oh, kuidas see vahutas. Järk-järgult olen kogust vähendanud. Ja nüüd võin öelda, et seda kulub tõesti üli vähe. See peseb tõesti väikese kogusega puhtaks ja vahutab korralikult. Pärast lõhnab vannituba ka veel selliselt mõnusalt magusalt :D
 
Juuksed jäävad peale pesu mõnusalt hoidma. Pole ludus, kuid ma ei saa öelda, et nad ka üli kohevad oleksid. Nad hoiavad täpselt nii nagu mina tahan. Alguses mõtlesin, et appi, äkki joovastun liiga palju ja hiljem pean pettuma. Kuid olen neid tooteid kasutanud kuskil 3 nädalat ja siiani rahul ;)
 
 
 
 

2. Intensiivne hooldus kõikidele juuksetüüpidele 50ml.

 
 
 
Ma kohe ei vaadanudki, kui suur see tuub  on. Ja kui selle siis lõpuks kätte võtsin olin veidike pettunud. Et mask on nii pisikeses tuubis. Mina olen harjunud hunnikuga ikka maski pähe panema. 
 
Kuid mida see toode siis lubab: 
Intensiivne toitev juuksehooldus Nutri 5 kompleksiga on segu viiest luksuslikust õlist, mis ei muuda juukseid raskeks. Toodet tuleb kanda pärast šampooni ja palsamiga pesemist juustesse ning jätta see sinna 1 minutiks. Seejärel loputada.  
Lubab jätta juuksed ilusaks läikivaks, säravaks ning toidab neid sügavuti. Olgu öeldud, et seda tuleks kasutada 1x nädalas.
 
 
Kusjuures, seda ei kulugi nii väga palju. Panen seda just juusteotstesse ja samas jätkub seda ka ülejäänud juustele. Kammin selle kenasti läbi ( kui ma viitsin ja kiire pole) ja jätan niikauaks mõjuma, kuni ennast pesen. Seejärel pesenkenasti maha juustest ja voilaa. Juuksed näevad tõesti palju paremad ja toidetumad välja, Kui pesema lähen nn. rabedate  juusteotstega, siis maski kasutades on otsad mõnusad pehmed ja näevad ka tervemad välja justkui oleksin tulnud just juuksurisalongist.
 
Et ma ära ei unustaks, siis kogu see sari lõhnab ühte moodi. Karamelliselt :D
 
 

3. Intensiivne toitev hooldussprei Nutri 5 kompleksiga 100ml.

 
Kahefaasiline eliksiirsprei, mis siis lubab:
  1. Tugevdada juukseid ja anda neile kauni läike
  2. Toode jäetakse juustesse
  3. Tervelt 9 naist 10 nõustusid, et juuksed näevad välja, nagu oleksid tulnud välja juuksurisalongist. Tarbjauuringu põhjal, kui kas. koos Supreme Oil sarja 4 toodet 2-nädalase 129 naisega tarbjauuringu  13-1714 põhjal.
Ma pole kunagi olnud eriline numbrite sõber ja ka seekord ma ei vaadanud, mis uuring jne. Kuid kui nüüd uurima hakkasin, siis vb peaksin sellele rohkem tähelepanu pöörama. Tean, iga naine on erinev oma naha ja juuste tüübi poolest, kuid keegi ikka on seal sellise  tüübiga nagu mina :D
 
Seega enne kasutamist ma loksutan seda nii, et kaks kihti oleksid omavahel kenasti segunenud ja piserdan kaugemalt juustesse, Enamasti kasutan seda ikkagi märgadel juustel. Ehk siis lasen juustel natuke kuivada ja siis. Olen paar korda ka kuivadele seda pannud, kuid mulle sobib ja meeldib pigem siis, kui juuksed veel niisked. Õli saab siis minu meelest ka paremini imenduda. Kannan seda siis tervenisti juustele. Samas päris juurtele ei piserda. 
Ja nagu öeldud, jätan siis selle juustesse, ei pese maha.
 
See mõnus magus aroom jääb kuni järg. pesuni kenasti juustesse. Tavaliselt punun märjad juuksed patsi. Ja kui patsi vabastan, siis on see lõhn veel eriti intensiivne. 
 
 


Mis ma lõpetuseks oskan öelda. Kes tahab oma juukseid peale väsitavat talve turgutada, siis usun, et Avon Supreme Oil sari aitab sind! Mina olen igatahes rahul. Sellele sarjale annaksin ma kokku .........
 
4/5
 
 
Kas olete äkki juba samuti proovinud seda sarja? Kuidas rahule jäite??

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Chatlyn Arvustus// Avon Advance Techniques Supreme Oils juuksehooldus