EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Silmapliiatsid-kasutate või mitte?

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem
Vaatasin enda silmapliiatsi varusid ning otsustasin neist natuke juttu teha. Mul endal on praegu 5 silmapliiatsit ning tegelikult ma ei ütleks, et ma neid väga tihti kasutan. Hea on see, et hinnad on neil üldjuhul soodsad( mina vähemalt kalleid ei osta) ning jätkub neid vägagi kauaks. Olen üritanud varuda endale erinevaid värve, et siis erinevaid meike katsetada.
Hiljuti ostsin endale selle valge Essence silmapliiatsi, et silmaalust limaskesta värvida, sest tänu sellele pidavat silmad suuremad tunduma. Essence silmapliiatsit ma tegelikult teile ei soovitaks, vähemalt seda mitte. See on üsna kõva ning raske on sellega joont joonistada, eriti veel nii õrnale pinnale. Neid ülejäänuid olen vist isegi kunagi näidanud juba teile, kuid ütleks vaid lühidalt, et see pruun silmapliiats sobib tegelikult ka kulmude täitmiseks, kellele pliiats rohkem meeldib ning roheline ja lilla on väga ilusad silmameigis. Ma ise teen tavaliselt üsna tagasihoidliku silmameigi ning siis lisan veidi särtsu mingi silmapliiatsiga neist kahest. See lilla pliiats Avonist on ääretult pehme ning püsib väga hästi peal. Viimane silmapliiatsi pealt on kirjad juba maha kulunud, seega ma ei teagi, kust see pärineb aga ka see on pehme ning sisaldab ka veidi sädelust. Sobib hästi piduliku meigi tegemiseks. Minu jaoks on silmapliiatsiga märksa lihtsam tööd teha, kui näiteks vildiklaineriga. Ainuke, mida ma veel proovinud pole on geellainer, kuid ka see pidavat hea olema.

Kas teie kasutate silmapliiatseid? Millised firmad ja värvid on teie lemmikud? 

 

 

 

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina Silmapliiatsid-kasutate või mitte?