EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Garderoobi korrastus

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Eile õhtul võtsin ette suure garderoobi korrastuse ja organiseerimise. Jätkasin täna umbes poole üheksa aeg ja lõpetasin vist kahe ajal päeval. Päris mahukas töö.
Hoiatan ette, et garderoob oli päris hullus seisus ja ma ei hakanud enne "enne" piltide tegemist koristama. Viisakusest oleks ju võinud, aga siis poleks ju aus. Tegin pildid nii, nagu eile õhtul kappi astudes see välja nägi. Nüüdseks olen kapist väljas ja ruumi on kõvasti rohkem!

 

image
Kõigepealt näitan vaakumkotte. Sain need eile Ali-st kätte ja kohe võtsin endale appi. Väga väärt abimehed! Lausa super! Miks ma pole selliseid kotte enne kasutanud? Nt ülemisel pildil on Daisy pea peal 2 tekki. Ja need tekid on 150x200 suuruses! Lisaks panin veel teise kotti ühe 220x240 teki ja ühe padja. Ja no sellised liistakud, et kohe rõõm vaadata. Milline ruumi säästmine!

Kolmandasse kotti panin terve pere suusariided:

image
Kui te tahate samamoodi ruumi kokku hoida, siis soovitan soojalt vaakumkotte. Tellin veel väiksemaid juurde, neis oleks hea näiteks kampsuneid hoida.

Aga nüüd tulevad garderoobi pildid, võite vabalt vasaku silma kinni pigistada :D

Peaks nagu midagi kirjeldavat ka kirjutama aga nagu ei oskagi. Ütlen vaid seda, et garderoobis käib neli inimest oma suva järgi toimetamas ja üks neist koristab ka ikka aeg-ajalt :D
Garderoobi taga seinas olid enne kuivatusrestid ja triikimislaud, need paigutasin mujale ja vabaks saanud sein sai laste hommikumantlite ja kübarate päralt.

image 

Säästukaardi kottides on laste väikseks jäänud riided, need panin ka vaakumkotti. Lisaks sorteerisin ka oma riided ära ja varsti on kirbukale minek.

Mõned raamatud, ajakirjad ja pildialbumid on mul ka garderoobis hoiul. Ei taha neid kõiki elutuppa riiulisse panna. Nüüd tõstsin need kenasti kõige ülemisele garderoobi riiulile. See riiul kahjuks ei ulatunud pildile. Kõige ülemisel riiulil on ka mu käekotid ja punutud korvides vööd ja sukad.

Lisaks paistab paremalt pildilt jõuluteemaline kinkekott. Seal hoian ma üksikuna masinast välja tulnud sokke. Kui kott täis, valan sisu välja ja alati leian mõned paarilised. Enne oli see kott lihtsalt riiulis, nüüd panin seinale rippuma.

image
Need sahtlid mis seinal paistavad on seina sisse pandud kummut. Seal on meil pesud ja sokid. Riidepuudelt lähevad veel mõned esemed kirbukale, aga et need ei kortsuks, jätsin need hetkel sinna rippuma.

image
Laua alla taha seina kogusin karpe. Kogun neid siiani, aga teise kohta. Äkki kunagi on vaja. Minul oli ikka vanasti igasugu karpe koolis vaja. Nüüd ma ootan, ehk läheb minu lastel veel kuskil vaja. Vahel on lasteaeda ära kulunud.

image
Huneteri karpidest sai talve mütsidele-kinnastele uued kodud:

image
Ja minu järgmised abilised:

image
Nendega lükkasin erinevatesse kohtadesse seina ja panin nendele mütsid rippuma. Kahe ?knopkaga? ja niidiga "ehitasin" päiksekatele hoiunööri. Homme toon autost ülejäänud prillid ka ära, mul neid seal vist kolm paari + laste kaks paari.
Ma üldse Timmole ei öelnudki, et ma hakkan kipsseina mingeid nõelu lükkama :D Muidu ütleb veel, et paneb mulle hoopis nagid...kunagi...
Aga ta kiitis mu ideed nähes asja kohe heaks.

image
Ehk on teil ka mõnd garderoobi nippi jagada?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Garderoobi korrastus