EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Täna käisin Küünesalongis

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Täna olin juba targem ja oskasin autost ka akna abil väljuda :D Kui keegi abivalmis inimene poleks sellele vihjanud, poleks mulle vist meelde tulnudki, et autol aknad ka on :D
Ma ei saa aru kuidas ma vahel nii blond saan olla :D Aga ju siis saab.

 

Käisin täna Viljandis küünetehniku juures. Tegelikult olen ammu mõelnud, et peaks selle tee ette võtma. Küüned on mul pikemat aega kohutavad olnud ja paindlikud, nagu paberid. Ma tean jah, et geel pole just väljapääs, aga üldmulje on nüüd vähemalt ilus. Küüned on paigaldatud vormidega ja mõne kuu pärast on oma küüned pikemad ja jätan need lihtsalt geeli alla. Geeli toel kasvavad nad ju hästi. Sellises lihtsad, ilma tilu-liluta. Kaalusin ka punaseid küüsi, aga tean, et tüdinen nendest hoolduse ajaks ära. Ma pilti siia panema ei hakka, mis ma ikka risustan :D Kes tahab, näeb Facebook`is.

Tooli istudes panin telefoni hääletu peale. Mõtlesin, et äkki lasteaiast helistatakse ja panin telefoni sülle, et näeksin kui keegi minuga ühendust soovib saada. Ja arvake ära kust poole tunni pärast kõne tuli! Lasteaiast! Kristellal oli paha ja saatsin talle vanaema järgi. Ise ei hakanud oma toiminguid pooleli jätma. Küüned on ju tähtsamad :D
Küüsi käisin panemas Viljandi Küünestuudios.

Keegi võibolla mäletab mu blogi algusaastaid. No nii 5 a tagasi äkki? Siis ma olin tõeline ilublogija. Eks suur huvi ilu vastu on mul siiani säilinud, lihtsalt kõik see ei jõua blogisse. Aga täna näitan Teile küll kahte kevadiselt erksat tuubi.

image
Lumene kehakreem, mis oli Selveris soodushinnaga ja otse Saksamaalt, limiteeritud väljalaskega kätekreem, kingitusena Jaanikalt. Kätekreem on väga mõnus ja imendub kergelt. Kehakreemi proovin ka õhtul järgi :)

Muide, Kristellal tundub tervis vägagi korras olevat! Aga eks paistab, las nad siis olla mõne päeva kodus.


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Täna käisin Küünesalongis