EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

18k white gold- plated sõrmus

Postitas blogisse: Crankyblog
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

See kord olen otsustanud teha katse kaua üks sõrmus vastu peab:)

Minu sõrmes.

 

 

 

Müüja:  jean2012-12

Müügi stiil: oksjon

Toote hind eurodes: 0,95 €

Toimetus kulud: tasuta

Makseviis: Paypal

Toimetuse aeg: 10-27 tööpäeva

 

Vaata ka jean2012-12 teisi pakkumisi Ebays

 

 

 Jean2012.12 kuulub ka minu soovitatud müüjate hulka, vaata ka tema viimaseid pakkumisi, otse minu blogist

Arvustus:

 Müüja poolne kirjeldus: Tegemist on siis võlts teemantitega, mis on laboris loodud ning vahet päris teemantiga oskab teha aint ekspert. Sõrmus on siis 18k valge kullatud ning 100% uus. Kõrge kvaliteediga ja kivi sädeleb nagu päris teemant. Turu hind väidetavalt on 40-60 $

Mina isiklikult arvasin, et need kivid on esimesed, mis ära tulevad aga ei. Need sädelevad seal siiamaani:) Sõrmus tundus tõesti nagu ehtne, sädeles ilusti ning nägi ka sõrmes ilus välja. 

Aga kunas ostsin selle rohkem testimise eesmärgil siis kandsin seda 24/7. Eiratas kõiki ehete kandmise reegleid. (Artikel, kuidas hoida ehteid, leiad siit) Kandsin siis seda sõrmust, magades, nõusi pestes, koristades kemikaalidega jne. Ühesõnaga hoidsin sõrmes nii kaua kui võimalik:) 

Kui tavaliselt sellised mitte väärismetallist ehted  lähevad esimese päevaga hukka ja jätavad sõrmele korraliku punase randi siis minu üllatuseks pidas see sõrmus KUU AEGA VASTU.

Esimese nädalaga ei olnud isegi ühtegi kriimu peal. Ma hakkasin juba arvama, et vb on päris :) Minu hõbesõrmus nägi ka koledam sõrmes välja kui see kullatud Ebay sõrmus :D 

Aga jah kandsin seda ikka 24/7 sõrmes;) Ja siis hakkasid ka esimesed kraapsud peale tulema. Kuid ikkagi nägi see sõrmes ilus välja.

Teisel nädalal hakkas ka vaikselt punast värvi välja kumama aga seda oli ka näha aint siis kui hoolikalt jälgida ning siis tundus ka see rohkem mingi peegeldus olevat. Ühesönaga kui otseselt vigu ei otsinud siis tundus olevat sõrmus veel täiesti korras.

Alles kolmandal nädalal peale 24/7 kandmist hakkas rohekm see valge kuld sealt maha kooruma. Aga päris kandmis kõlbmatu see veel polnud. Aga umbes kuu aja pärast jäi juba sõrmelegi must rant sõrmusest ning sõrmus oli kaotanud oma algse sära.Kuigi jah egas ta endiselt ei näe kõige hullem välja:)

Ma usun, kui jälgida ehete kandmis reegleid siis peavad tema ehted kaua vastu. Sest mitte üksgi kivi endiselt ei logise;) Ning olgem ausad kui 24/7 kanda ka väärismetallist ehteid siis need lähevad ka ajapikku koledaks. Aga jah väärismetalli erinevus on see, et neid saab taastada aga eks hinna vahe ole ka märgatav:) Sama raha eest millega taastad oma väärismetallist ehteid saad osta uue mitte väärismetallist ehte:)

Click Here

Crankyblog - blogi mis kirjutab kõigest. Lastest (koolieelik ja beebi), elust Soomes, Ebayst, toodetest, fotoblogi jne. Leidub ka ilunippe, DIY õpetusi, ning veel palju uut ja huvitavat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Kerli 18k white gold- plated sõrmus