EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tüdrukute Monster High legginsid

Postitas blogisse: Crankyblog
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kui mina olin noor tahtsin saada Barbisi endale aga tänapäeval on Barbid riiulitele seisma jäänud ning on ilmunud palju erinevaid, sarnaiseid nukke. Nagu näiteks ka Monster High (koletiste ülikool). Kohati on need nukud ikka päris koledad aga lastele meeldivad. Ka meie pere piiga on nende pisikusse nakatunud. Ning kõik millel on Monster High peal on eriti äge.

 

 

Müüja:  electronicsfrom2006

Müügi stiil: osta kohe

Toote hind: 4,60 €

Postikulu: tasuta

Makseviis: Paypal

Tarneaeg: 10-27 tööpäeva

 

Vaata ka electronicsfrom2006 teisi pakkumisi Ebays

 

 

 

 

Ülevaade:

Väidetavalt on siis tegu 100% uute retuusidega, millel puuduvad sildid. Tegu pole päris Monster High retuusidega vaid Monster High print pildiga retuusidega. Nii, et firma siliti pole mõtet otsida. Müüja kirjutab veel, et retuusid on kõrge kvaliteediga

Punases kirjas on kirjutatud veel, et arvuti pilt ehk värvid võivad erineda päris värvidega ning võib esineda suuruste erinevust 1-4cm. Ning veel palub ta eirata riiete peal olevat suurust sest need võivad erineda nende poolt kirjutatud suurustega, kunas Aasia inimesed on Eurooplastest 1-2 numbrit väiksemad.

Kui ma paki kätte sain ja tüdruk seda nägi, pidi ta rõõmust lakke hüppama. Aga kahjuks olid need suured talle ja ma panin need kappi seisma. Aga siis me jäime haigeks ja arst käskis minna meil veenist verda  andma, analüüside jaoks. Ja kuidagi pidi ju lapse ära rääkima. Ära ostmine aitab alati. Nii siis sai ta need retuusid varem kätte. Nagu ka pildil näha on need talle suured.

Aga ei... meid see ei häiri. Ma ei või neid isegi pesta vahepeal. Aga jah... mina nende retuuside üle nii palju rõõmu ei tunne ja vaikselt proovin need kahjuks ära visata.

Juba esimese päevaga kulus värv ära. Need olid enne tunduvalt tumedamad, kui praegu paistab. Ning sellest on veel vähe... Kehva materjali tõttu muutusid ka püksid topiliseks. Kui tavaliselt muutuvad riided koledaks peale esimest pesu siis seekord muutusid need juba paari tunniga koledaks. Aga egas mu preili eriti viisakas ka pole ja ühe kohapeal püsi. Tal oli vaja ikka mõõda maad ka roomata. Aga jah...

Ühesõnaga olen ma nendes retuusided väga,väga pettunud. Aga müüjat päris maha veel ei tee, kuid lemmikute listi ma teda ka ei lisa. 

Selliseid retuuse on Ebays päris. päris palju ja hind on neil 4-15 eurot. Miski pärast usun, et isegi need kõige kallimad on samasugused sest  pildid on neil ühesugused. Juhul kui keegi on kallimaid Monster High retuuse Ebayst ostnud siis anna ka meile teada. Kas tegu oli sama kehva materjaaliga või ei. Kui ei siis tean, kuidas meie piiga retuusid ära saan visata ;)

Click Here

Crankyblog - blogi mis kirjutab kõigest. Lastest (koolieelik ja beebi), elust Soomes, Ebayst, toodetest, fotoblogi jne. Leidub ka ilunippe, DIY õpetusi, ning veel palju uut ja huvitavat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Kerli Tüdrukute Monster High legginsid