EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tühjad potsikud

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem
 

Aeg on seal maal, et tuua Teieni oma tühjaks saanud totsikud. Pean ütlema, neid ei ole just eriti palju, kuid midagi ikka leidub. Kõiki dušigeele ma siia ette laduma ei hakka. Teadagi,on mul neid terve vannituba täis :D  Kasutan neid ka, üks päev ühte, teine päev teist. Make up asjad mul eriti ei vähene. Miks? Sest tööpäevadel ma ei viitsi või siis pole lihtsalt aega neid meikida :D Kiire BB kreem peale, vahel harva kasutan ripsmetušši ( maadlesin siin pikalt silmapõletikuga, seega ei taha silmi koormata) ja kui mingi eriline päev tööl, siis näen ma muidugi rohkme vaeva :D

Kuid nüüd on kevad tulemas, seega luban endale, et võtan rohkem aega hommikul, et nägu ka pähe maalida :D



Selle kuivšampooni tellisin ma endale ühelt välismaa lehelt ühistellimuse kaudu. Pean kahjuks ütlema, et ei mäleta, milliselt lehelt see sai tellitud. Põhjus lihtne: see kuivšampoon polnud üldse selline nagu ma ootasin. Tõsi, lõhnama pidi see õuna järgi. Seda see ka lõhnas, kuid muu oli mitte üldse ootustele vastav. Esiteks, kui seda loksutasin, kolises pudelis midagi. Nähtavasti oli seal see pisike kuulike sees. See selleks. Siis kui juustele hakkasin pihustama tuli korgi vahelt toodet, ehk siis vedelal kujul. Ennem, kui šampoon juustesse sai, pidin käed ja pudeli korralikult ära kuivatama. Ja juustesse pidin oma pool pudelit laskma, et juuksed mingilgi määral puhtaks saaksid.

 Ja see valge kiht jäi juustesse päris ilusti näha. Masseerisin, mis ma masseerisin, aga ei midagi. Vb sobiks blondidele see rohkem. Mina oma punaste juustega küll seda kasutada ei saanud. Ainus pluss punkt on toote suuruse kohta. See mahtus ideaalselt mul käekotti. Ja see on ka kõik. Kahjuks. Maksin selle eest eur kuskil. 



 
Dušigeel, mida saab ka vannivahuna kasutada või siis vastupidi, Possibility sarja pesuvahendid on alati mu lemmikute nimekirjas. Need lõhnavad ju niiiiiii mega hästi. Ostsin selle konkreetse toote Kaubamajast, kui ma ei eksi, siis Osturalli raames. Olen neid näinud veel ka Stocmannis. Maksavad 6-7 euri kanti. See on siis täishinnaga. Kuid soodustuste ajal, just Osturallid ja Hullude Päevade raames saab tunduvalt odavamalt. Seega tuleb siis silmad-kõrvad lahti hoida.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kuna ma jumaldan mustikaid, siis ilmselgelt on ka mustika pesemisgeel minu valik nr. 1. Toode lõhnas hästi, vahutas korralikult ja kork käis kenasti kinni-lahti. 

 

 

Järgmise toote tellisin ma endale Oriflamest sarjast Milk and Honey. Mulle meeldib selle sarja luksuslikkus. Ostsin endale kunagi ka sama sarja juuksehooldusvahendeid. Pesid mõnusalt puhtaks ja juustesse jäi pikaks ajaks meeldiv, veidike magus aroom. Seega mulle meeldis peale pesu juuksed punupatsi panna ja siis lahti võtta mõne aja pärast. Te ei kujuta ette, kui mõnus lõhn siis juustel oli. Eriti, kui neid veel käega nn saputada. 
 
 
 
 
Konkreetne toode vahutas, lõhnas hästi ja jättis vannituppa magusa lõhna. Kasutasin seda rohkem vannivahuna, et kogeda seda luksuslikkust. Kahjuks oli tegu väikese pudeliga, seega sai ka kiiresti otsa. Vannis käisin max 3 korda. Ostaksin veel, kui tegu oleks suurema pudeliga :)
 
 
 
 
 
Vot see Avoni kreem kätele ja jalgadele oli üks minu lemmikutest.  Esiteks see lõhn. Ma ei oskagi seda kirjeldada. Selline intensiivne. Paljudele see ei pruugi meeldida. Kuid, kui ma peaksin välja tooma ühe lõhna nootidest, jääksin ma hätta. Ja nüüd see juhtuski. Ütleme nii, tegu on suhteliselt vängelt, heas mõttes, lõhnava kreemiga. Kuna ma olen hädas kuiva nahaga, siis niisutas see ideaalselt, ei jätnud ka nahka rasvaseks, mida paljud tooted teevad. Ostan kindlasti veel, kui kataloogis on :)
 
 
 
 
See Garnieri näopesugeel on samuti toode, mida ma ostaksin veel. Geel lõhnas mõnusalt värskelt. Kirjas on, et koosneb greibist, granaatõunaekstraktist ja C-vitamiinist. Minu näole andis see küll energy boosty :D Puhastas näo kenasti mustusest, samuti ei jätnud sellist kiskuvat tunnet. Nahk oli peale pesu kenasti puhas ja katsudes pehme. Eriti  aitab see rasuse naha omanikel oma nahk puhtaks saada. Toode sisaldab ka salitsüülhapet, mis on teada tuntud abimees just problemaatilise naha omanikele. 

 
Eriti meeldis mulle seda kasutada hommikuti. Unisena vannituppa sammudes ja siis peopessa natuke geeli pannes ja siis õrnalt näole masseerides äratas mind kohe üles. Värskus tunne garanteeritud. Ja peale selle saab näo ka kenasti puhtaks :) 
 
 
 
Ja ongi kõik. Sellised tooted said seekord otsa. Katsun olla agar ja end rohkem kreemitada ja meikida, et asju otsa saada. Muidu, eriti kosmeetikaga, ostan küll kokku, kuid ei kasuta ja siis pean niisama ära viskama, kuna realiseerimis tähtaeg möödas. Vana kraami ju ei määriks endale ikka näkku :D 
 
 
Seniks olge tublid ja kirjutage, kas ja milliseid tooteid olete kasutanud ja kuidas rahule jäänud :) 
 
 

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Chatlyn Tühjad potsikud