EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

5 kingiideed neiule/naisele.

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kuna lähenemas on valentinipäev ning ega naistepäevgi enam mägede taga pole tuleb arvatavasti kasuks üks kingisoovituste postitus(kuid üldiselt sobivad need ju ka mõneks muuks tähtpäevaks) Loodan, et nii mõnigi teist saab mõne idee või kui Teil on mõni super idee kingituste osas jagage seda ka minu ja lugejatega kommentaarides. :)

 

image

Esimese kingituse idee on on ammutatud minu eelmisest postitusest, kus rääkisin oma uuest Sleek meigipaletist. Neiule/naisele, kellele meeldib meikida kulub selline kingitus kindlasti marjaks ära. Ainuke, millega tuleks vaeva näha on välja uurida, mis värve kingisaaja eelistab või näiteks, millised värvid tema silmavärviga sobivad.
Teiseks kingiideeks pakun kruusi. See on muidugi päris banaalne, kuid näiteks see kruus, mida ka siin näitan on minu arvates nii vahva, et mina oleks küll väga õnnelik, kui midagi sellist kingiks saaks. Selline kiri teeb ju iga hommiku ilusaks:)
Kolmandaks kingituseks on pleed. Kuna pleed on midagi sooja ja hubast siis arvan, et lähedasele inimesele võiks midagi sellist kinkida küll.
Neljandaks on minu ühed lemmikud, mida mina endale küll hirmsasti tahaks. Kui keegi veel kuulnud pole siis on olemas üks Eesti firma nimega Knitzizterz, kes koovad salle,mütse,kindaid, peapaelu erinevates värvides. Seal saab ka endale meelepäraseid värve ise kombineerida. Miks mitte kinkida üks vahva käsitsi valmistatud peapael või lausa terve komplekt?
Viimaseks valisin ühe tehnikavidina, mida ka endale hirmsasti tahan. Selleks on blender, millega saab kõikvõimalikke smuutisid ise kodus valmis meisterdada. Kuna varsti-varsti jõuab juba suvi kätte siis on aiast kõike head ja paremat võtta ning smuutisid saab kokku vorpida kõikvõimalikest puuviljadest ja marjadest. 

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina 5 kingiideed neiule/naisele.