EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

REVIEW// Sebamed näopesuvaht

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kasutasin varasemalt Sebamed näoseepi, millest kirjutasin siin, kuid nüüd, kui see otsa sai mõtlesin siiski vahu järgi proovida, sest mõned soovitasid ka seda.


image

Näopesuvaht on antibakteriaalse toimega ning sobib rasusele ja vistrikulisele nahale, sest puhastab õrnalt. Soovitatakse kasutada nii hommikul kui ka õhtul ning jätta vaht mõneks ajaks nahale mõjuma. Toodet on pakendis 150ml. Vahul on väga õrn lõhn, mis pole kindlasti ärritav ning toodet kulub ka väga vähe, sest piisab ühest-kahest pumbatäiesti vahust, et nii nägu kui ka kael puhastada. Vaht puhastab tõesti õrnalt, kuid efektiivselt. Kui olen kasutanud tugevamat meiki siis võtan appi tselluloosist svammi, et eemaldada kõik meigi jäägid, kuid muidu saab ka lihtsalt vahuga pestes ilusti hakkama. Tegemist on apteegikosmeetikaga seega saadaval on see apteekides. Minu nahka see ei kuivatanud ning uusi punnikesi ka juurde ei tekitanud seega mulle sobis hästi.Praegu lugesin, et seep kippus mu näonahka kuivatama, kuid selle vahuga pole sellist asja juhtunud, seega sobib vaht mu nahale vist isegi paremini. Eelistan kindlasti vahtu seebile ka seetõttu, et see on palju hügieenilisem ning mugavam. Hind on sellel ligikaudu 8 euro kandis.

image

Pakendi üle pole midagi nuriseda, sest toote saab kätte pumbale vajutades ning siiani ei ole mul selle pumbaga mingeid probleeme tekkinud.

image
Vaht muutub üsna kiiresti "vesiseks" seega on seda näol väga mugav laiali hõõruda ning kõiki vajalikke piirkondi puhastada.

Kas Teie olete Sebamed näopesuvahtu proovinud? Kuidas rahule jäite? :)

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina REVIEW// Sebamed näopesuvaht