EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

REVIEW//L'Oreal Triple Active päevakreem

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Otsustasin proovida mõnda uut päevakreemi ning valituks sai L'Oreali Triple Active päevakreem. Hind jääb sellel ligikaudu 8-9 euro kanti. See kreem on mõeldud normaasele ja kombineeritud nahale ning välja on toodud kolm peamist punkti, mida see tegema peaks. Niisutama, kaitsma ja sära andma. Kreem on parabeenivaba ning sisaldab ka e-vitamiini. 

 

image

Kreemil on väga õrn lõhn, mis pole üldse häiriv ning  konsistents on paksemavõitu. Seda kreemi soovitaks ma just külmemaks aastaajaks, sest minu arvates on see selline toitvam.. eriti, kui võrrelda minu eelmise Garnieri kreemiga, mis sobis väga hästi soojadeks ilmadeks, sest oli kerge ja niisutav. Mul on talvel alati probleem sellega, et mu nägu kipub väga kiiresti kuivama ja narmendama, kuid see kreem saab mu näonahaga suurepäraselt hakkama. Kreem niisutab tõepoolest väga hästi.Ka imendumisega ei tekkinud mingeid probleeme vaatamata sellele, et konsistents on paksemavõitu. Potsikus on toodet 50ml ning seda peaks jätkuma ikka tükiks ajaks, sest korraga kulub seda imevähe. Plussiks on ka see, et kreem pole mulle siiani punnikesi tekitanud, mida on mul päris paljude kreemidega juhtunud. Selles sarjas on muideks saadaval ka öökreemid, kuid mina seda proovinud pole. :)

Kas Teil on olnud kokkupuudet L'Oreal Triple Active kreemidega? 

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina REVIEW//L'Oreal Triple Active päevakreem