EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tiger

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem
 

Teen täna teistmoodi postituse. Käisin sellises poes nagu Tiger, mis asub Solarise kaupluses.. Kindlasti olete kõik sellest kuulnud ja vb isegi seda külastanud. Seal on igasugu pudi-padi. Söögist, kuni kontoritarveteni. Samuti on paljud asjad väga humoorikad ja lõbusad, mängulised ning loovad.  Hinnad on ka suhteliselt mõistlikud. Hea asi on veel see, et seal ei ole sente. Kõik on täishinnaga. Seega soovitan vaatama minna.

 

 
 


 Seekord ostsin endale 3 küünalt. Olen ammu neid piilunud. Just nende värvid on super ilusad. Mõtlesin,kas osta suured küünlad või väiksemad. Otsustasin, et  tahan 3 väikest.  Mulle tohutult meeldis see, et nad pakkisid need sellistesse kiftidesse pakkepaberitesse. Seal peal paistab olevat vöödilised kiisud.

 
 
 

Ma ei tähtinud neid pabereid ära visata, seega voltisin kokku ja panin kappi, kuskil saan neid kindlasti kasutada.


 
 
Seisin päris pikalt seal poes nende küünalde riiuli juures ja valisin. Ma lihtsalt ei suutnud välja valida neid kolme, mis tulevad minuga koju. Lõpliku valiku langetasin nende kolme värvi peale.




Punane, helesinine ja   nn mereroheline.  :D




Selline sai siis seekord minu postitus. Usun, et lähen mingil ajal veel Tiger poodi ja ostan endale valge ja roosa küünla ka. Seekord ma mõtlen, et peaks suured ka muretsema. Ma põletan kodus väga palu küünlaid. Tulen koju ja suht. esimesena panen küünlad põlema. Mulle meeldib küünlaleek ja tuli ja see tekitab sellise hubasema tunde.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Chatlyn Tiger