EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

SHU.

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ma olen juba päris pikalt otsinud endale jalanõusid, mis mulle meeldiksid. Mul on natukene teistsugusem maitse, seega on väääga raske sobivaid saapaid, kingi, botaseid saada. Jah, tõsi, praegu on küll lumi mingil määral maas ja alati on märg, seega oli vaja endale muretseda jalavarjud, mis peaksid ka vett hülgama. Olin juba niii paljudes poodides käinud ja veel mitu korda. Ja just siis sattusin ma õnneks nende nunnude otsa. Proovisin ja kaalusin ja vaatasin. Ja kuna ma ei suutnud otsustada, kummad võtta, siis lendlesid mõlemad minuga kassasse kaasa

 
Pealuuga saabastel on küljel ka lukk, kuid paremal asetsevatel ei ole. Seega pean need jalga tirima :D Tavaliselt mulle meeldivad kas luku või paelaga asjad, kuid seekord tegin erandi :)
 

 

 
Mulle tohutult meeldib see nn kristallidega pealuu. Jalas nad tunduvat tsipa robakad, kuid ometi on nendega mõnus ringi patseerida :)

 

 

 
Ostsin need kiftid saapad endale Shu poest. Ja maksin nende eest 29 
 
 
 
Järgmised saapad on pisut väiksemad oma kuju ja robakuse poolest. Jalas on ka jube mugavad. Ma pole nendega veel õue saanud minna, kuid poes ja toas ringi käies olin küll vaimustuses. 

 




Samuti on üks külg kaunistatud, all asetseb lukk. See jätab mulje nagu saax selle kinni tõmmata, kuid ometi on see lihtsalt üks vahva kaunistus.

 
Mulle on alati meeldinud nii riietel, kui jalanõudel igasugused kaunistused ja lukud ja needid jne. Seega on pea eranditult igal jalavarjul mul mingisugune detail, mis teeb nad just nii eriliseks, et ma olen nad poest kaasa haaranud :) Hallist massist tuleb ju erineda. Vahel :D

 

 
Ostsin need samuti Shu poest ja maksin nende eest 34 €.
 
 

Seega, kui tekkis huvi, siis minge piiluge aga Shu kauplusesse ja soetage endale paar võikaks ühed vinged jalanõud :D Kevad pole ka enam kaugel.


Mina igatahes ootan juba seda aega, kui saan jope kappi peita ja haarata oma nahktagide järgi. Kujutan seda juba oma vaimusilmas ette. Mina, nahktagi ja minu saapad :D

Seniks olge tublid ja järgmiste postitusteni ;)

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!