EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Minu EQUA

Postitas blogisse: Virge
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ma olen alati endale ühte ägedat korduvkasutatavat pudelit tahtnud. Ühes wishlistis panin ma selle pisikese soovi isegi kirja ja natukese aja pärast tuli Villu ja ütles, et ta tellib mulle selle, et ma valigu endale välja see kõige meelepärasem ja tellime ära.

 

image

Algul ma ei suutnud otsustada kas ma tahaksin endale roosat värvi ja muffinitega pudelit või hoopis sinist(rohelist???) värvi ja loomadega pudelit. Lõpuks otsustasin siiski rohelist värvi pudeli kasuks, sest mulle nii meeldib loodus ja loomad. Minu pudel on pärist kollektsioonist bottles of joy ja kannab nime wild. 

Minu arvates võiks igaühel olla üks mõnus keskkonnasõbralik joogipudel, sest nii hoiame me kõik koos keskkonda. Muidugi saab ka nii, et sa ostad poest ühe plastikpudeli ja kasutad seda oma joogipudelina mitmeid kordi aga ma olen kuulnud, et see plastik on mürgine ja pidavat lekkima kemikaale. EQUA pudel on aga bpa-vabast plastikust mis on muutumatu pea 10 aastat. EQUA pudeleid toodetakse Sloveenias ja pudelid on juba müügis olnud kolm aastat, ning jõudnud väga paljudesse Euroopa riikidesse. Kui ostad endale EQUA pudeli siis sa toetad 10%ga keskkonnaalaseid organisatsioone. Lisaks leiab igaüks endale oma, sest pudelite valik on üsna suur.

Mina olen oma pudeliga vägagi rahul, siiani ei ole see lekkinud ega muud häirivat teinud. Pudel on minu käes juba olnud umbes 2 nädalat ja silmatorkavaid kriime veel ei ole. Kui kellelgi tekib väike soov seda pudelit endalegi osta siis saab neid osta siit Apteekonline.ee ja ühe pudeli hind on 8.77€+postikulu, ise saab ka järgi minna. Valikus on 600ml ja 400ml pudelid. Järgmisena tahan ma endale klaasist pudelit aga seda apteek onlines müügil ei ole, seega pean oma sammud arvatavasti Apollo poole seadma.

Hei, olen Virge, pärit Lääne-virumaalt. Minu blogist leiad postitusi aiandusest, ilust&moest, vaba aja tegemistest ja muust toredast :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Virge Minu EQUA