EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

What's in my makeup bag?/2

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kui mäletate siis palusin teil tükk aega tagasi mulle küsimusi esitada, kuid kuna neid ei tulnud kuigi palju siis otsustasin, et mõnele neist võib lausa eraldi postituse teha. Täna piilume koos minu meigikotti ning vaatame, mis seal on. Meigitooteid pole mul tegelikult sugugi palju, kuid loodan, et teil on siiski huvitav. :)

 

Esimesteks toodeteks on tooted näole. Mul on L'Oreal Blur kreem, mida kasutan eelkõige laubal, ninal, põskedel ning veidi lõual. See toode on mõeldud poore peitma. Mulle väga meeldib ning nahk jääb palju ühtlasem ning isegi pehmem. Varasemalt olen sellest kirjutanud siin. Mu kauaegne kaaslane on olnud Maybelline BB-kreem, kuid tunnen, et vajan vaheldust ning arvatavasti pärast selle lõppemist ostan midagi muud. Varem meeldis see mulle väga, kuid praegu ei jää millegipärast tulemus enam niivõrd ühtlane ja ilus. Ma ei oska öelda, kas nad on seda toodet veidi muutnud või milles asi aga esimene potsik meeldis mulle väga. Üks minu lemmikuid, millest olen samuti varem kirjutanud siin on Bourjois healthy balance puuder. Talveks on see tegelikult veidike tume, kuid kui läksin tooni võrra heledamat otsima olid need kõik kahjuks otsas. Peab millalgi uuesti poodi lippama. Nüüd aga tooted, mida ma suhteliselt harva kasutan. Nendest kõige lemmikumad on Avoni pärlid, mis annavad näole mõnusa jume ning nendega saab näojooni veidi rõhutada. Veel on mul Bellaoggi põsepuna, mis on selline erksam roosa ning sobib hästi suvel kandmiseks(kuigi ma suvel meiki eriti ei kanna). Põsepuna on üldse selline toode, mida ma eriti kasutada ei armasta. Viimaseks tooteks on Ccuk põsepuna, mis on tegelikult väga tume ning sellega saab näole veidi sära ja jumet lisada, kuid tasub piiri pidada, sest muidu jääb see näol üsna kole.

image
Järgmised tooted on silmadele. Alustame ühest BYS lauvärvipaletist, mis on lillakas-roosakates toonides. Kasutan sealt kõige heledamat tooni silmanurka lisamiseks ning ülejäänuid toone, kui tahan erilisemat silmameiki teha. See hele toon annab  silmadele värskust juurde. Varasemalt olen sellest kirjutanud siin. Praegu on mul neli silmapliiatsit nii igaks juhuks. Üks must silmapliiats peab mul kindlasti olemas olema ning praegu on selleks täiesti tundmatu pliiats, sest kõik kirjad on sellelt juba kahjuks maha kulunud. Sisaldab veidi hõbedast sädelust ning sobib hästi piduliku meigi tegemiseks. Värvilistest pliiatsitest on mul Maybelline Colorama roheline silmapliiats(siin), lilla Avon Supershock silmalainer ning pruun Avoni Colortrend silmapliiats.Kõige mugavam on peale kanda lillat silmalainerit, sest see on ääretult pehme. Juba päris ammu kiitsin ka enda Avoni Extralasting lauvärvi, mis on ääretult ilus ning mugav on seda peale kanda. (siin)Nukralt "vedeleb" mul ka Avoni silmalainer, mis eriti kasutust ei leia, sest ma olen lainerijoone joonestamises ikka tõeline kobakäpp. Kaks minu lemmikut toodet on L'Orealilt ning nendeks on Lumi highlighter ning So couture ripsmetušš. Mõlemad on ääretult head tooted ning julgen soovitada.

image  Viimasteks toodeteks on tooted huultele. Esimene on minu kõige vanem kaaslane ehk siis Oriflame huulepulk, mis on väga-väga hele roosa. Ma ei ole seda viimasel ajal enam üldse kasutanud seega peaks vist isegi mõtlema selle minemaviskamisele. Sellised heleroosad mulle tegelikult eriti ei sobigi. Järgmine on Avoni huulepulk, mille nähes algul ehmusin, kuid hiljem sai see mu üheks lemmikuks. Pikemalt saate lugeda siin. Uus toode minu huulepulgakollektsioonis on Essence punane huulepulk, kuid sellest on mul plaanis teile lähitulevikus veel kirjutada. :) Samuti on mul kaks Maybelline Color Whisper huulepulka, millest üks on roosa ning teine oranžikas. Sobivad hästi kevadeks-suveks. Väikest arvustust lugege siit. (lõpust leiab ka teise tooni arvustuse) Oma huulte poputamiseks on mul kasutuses Clarins lip perfector, mis on küll veidike kallis, kuid annab huultele väga ilusa läike ning muudab need ääretult pehmeks. Igati väärt toode.
image
Täna sai siis selline kokkuvõttev postitus, sest enamusest olen juba varasemalt kirjutanud seega lugemist peaks teil nüüd jätkuma küll. Kas kasutate ka mõnda nendest toodetest või äkki oskate mõne selle toote asenduseks midagi uut soovitada, mida tasuks kindlasti proovida? :)

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina What's in my makeup bag?/2