EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // Tangle Teezer / Compact Styler & Living Proof / Control juukselakk

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mõni aeg tagasi jõudsid minuni need kaks toredat juuksehooldustoodet SALON24 -st. Mõlemad on nüüd korralikult läbi testitud, kuigi sama jutu nende kohta oleksin võinud juba peale esimest kasutuskorda kirja panna. Hoobilt sai selgeks, et neist kahest saavad minu igapäevased kamraadid ja kuna head asja ei tohi ainult enda teada hoida, kibelen neist nüüd kiiresti teilegi rääkima.

  image

image Tangle Teezer / Compact Styler - Baublelicious
19,90€ LINK
Tangle Teezerit ei ole vaja tutvustada - see on kindla peale maailma kõige tuntum juuksehari. Kõik, kes on proovinud, kiidavad ja kes ei ole, need tahaksid katsetada. Ka minul oli kindel plaan see ühel päeval endale soetada, aga kuna just otsest vajadust ei olnud,
jäi see soov lihtsalt rippu. 
image
Ma olin tõesti äärmiselt rõõmus, kui Salon24 kingikotist selle oi, kui ilusa ja jõulukuulina särava Compact Styler´i leidsin. Ka pakend on harjal äärmiselt armas - lumehelveste ja ilusa lipsuga.  image

See on kindla peale kõige ilusam juuksehari, mis mul eales olnud on - särab imekaunilt ja on laheda kujuga. Tegu on pisemat sort harjaga, mis on ideaalne kotis kaasas kandmiseks. Sellel on eemaldatav kate, mis kaitseb harjaseid ja hoiab harja puhta.  

image

Pean ütlema, et olen kõikide Tangle Teezer´i ülistajatega nõus ja ühinen üldise kiidulauluga. SEE ON PARIM HARI! Ma ei tea, kuidas nad seda teevad, aga see tõesti ei kisu juukseid ja minu eriti pusas ning sõlmes juuksed saavad 1-2-3 kammitud ja siledaks. Olen proovinud paari samalaadset erineva pikkusega harjastega juukseharja, kuid need ei tee pooltki nii head tööd. Kergelt saavad kammitud  nii märjad juuksed või noh, rätikukuivad kui ka kuivad, tuule poolt puntrasse puhutud. 

image

Veel üks asi, mis mind eriti õnnelikuks teeb on see, et TT ei tekita juustes staatilist elektrit, mitte kõige vähimatki. Plastikust harjad ajavad mul tavaliselt juuksed püsti ja särisema, aga selle harja all jäävad need täiesti rahulikuks. 

image
Kui keegi veel kahtleb, kas tasub Tangle Teezer´it proovida, siis minu poolt saate küll julgustava vopsu selga. Kes soovib just jõuluhõngulist Baublelicious harja, peaks kiirustama, sest tegu on piiratud väljaandega, aastaringselt seda müügist ei leia.

  image
image
Living Proof / Control juukselakk
13,90€ LINK See bränd jäi mulle juba tükk aega tagasi silma ja seda just Jennifer Anistoni tõttu, kes on firma kaasomanik ja teeb kaasa ka paljudes kampaaniates ning tootearenduses. Kuna tema juuksed on alati nii kaunid, tekkis ka kohe tahtmine Living Proof´i proovida. :)image

Control juukselakk üllatas mind tõsiselt. Ma ei ole elu jooksul just paljusid lakke kasutanud, aga viimasel ajal olen avastanud, et see ei ole sugugi ainult tupeeritud tukkade ja "kiivrisoengute" kivikõvaks muutmiseks ja haaran pudeli järele pea igapäevaselt. Minu suurimaks mureks on tuule käes lootusetult sõlme minevad juuksed ja tukk, mis samuti kipub õues omasoodu lehvima. Just nende taltsutamiseks lakki kasutangi ja Control juukselakk tuleb minu poolt proovitutest sellega kõige paremini toime. Juuksed ei lähe enam nii sassi ja hoiavad paremini.

image

Sellel  lakil on mitmeid häid omadusi. See on kindlasti kõige paremini lõhnav lakk, mida olen endale pähe lasknud - hästi meeldiva värske lillelõhnaga. Kohe peale laki pihustamist muutuvad juuksed veidi kõvemaks, kuid niipea, kui see on kuivanud, on kiharad sama pehmed, kui enne, lisaks ilusa läikega. Hoiab see soengut väga hästi ja samas on ümbervormitav. Kui tuleb keset päeva tahtmine tukk hoopis teisele poole kammida ei ole see mingi probleem. Lakk kaitseb juukseid ka niiskuse eest. Sellise ilmaga, nagu täna, on see minu kiirelt krussi tõmbuvatele juustele hädavajalik. Ma ei aja taga just peegelsiledaid juukseid, aga kui veidigi väljas tibutab, tekib mul pea ümber selline koomiline kahu. Control lakk hoiab ka selle ilusti kontrolli all.   

image Veel saab seda lakki kasutada juuksejuurtel volüümi lisamiseks. Töötab väga hästi ja ka näiteks tuka sisse pihustades muudab selle veidi justkui paksemaks. Ka kaitseb lakk juukseid kuni 230 kraadise kuumuse eest - pihusta seda enne lokkide keeramist juuksesalgule. 
Mulle väga meeldivad ka Living Proof´i pakendid - lahe disain ja mõnusad värvid. Lakipudel on täiesti matt ja käes hea hoida, see ei libise. Minu pudel on reisisuuruses (100ml), saadaval on ka täissuurses toode (249ml). 
Kes on uue juukselaki otsinguil ja suure valiku ees nõutu, siis seda pudelit soovitan küll kahe käega ja iga juuksekarvaga! :)
image
image
Kas olete neid tooteid proovinud?
Kuidas on teile sobinud?

image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Arvustus // Tangle Teezer / Compact Styler & Living Proof / Control juukselakk