EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Wild!

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tänane postitus on natukene teistsugusem, kui ma tavaliselt teen. Nimelt tahan ma Teiega jagada ühte oma filmi elamust.


Käisin see nädal, 15.01 vaatamas ühe ürituste sarja raames, sellist filmi nagu Metsik (Wild) peaosas Reese Witherspoon. Kui mina tean seda naist mängimas pigem komöödiates, siis nüüd oli see film nagu rusikas silmaauku. See osa sobis talle lihtsalt ideaalselt. Tegu oli siis (nagu hiljem lugesin) tõestisündinud looga. Ma tavaliselt ei vaata enne uue filmi vaatama minemist trailerit. Kui just kinos ei lasta midagi sellist, mis mind paeluks. Nii ma siis lähengi kinno ise teadmata päris täpselt, mida ma siis nüüd õieti vaatan.

 
 

Kuid see teos rääkis enesehävitusest ja heroiinist. Ühesõnaga peategelane, pärast oma ema surma alustas meeletut enesehävitustööd. Seksis võõraste meestega, tarvitas narkootikume ja see kõik laastas ta täielikult. Tema abielu jooksis karile ja seega võttis ta nõuks ja jõuks läbida 1600 km pikkune teekond seljakott seljas, ihuüksinda. 

Rohkem ma sellest filmist ei pajata. Lihtsalt minge istuge kinno ja vaadake seda omasilmaga. Tõsiselt hea film. Seda saab aga kinos vaadata alates 06.02.2015 Coca Cola Plazas ja Solarises.



Ütleme nii, et kui ma saalist väljusin olin ma pos. raputatud. Kui vaid ma ise oleksin sama julge, kui too naine ja teeksin (kas just täpselt sama pika maa) sellise rännaku läbi. Usun, et nii saab endas paremini selgusele ja on mida õppida. Kasvõi ellujäämist. Sina versus Loodus.





 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Chatlyn Wild!