EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Voluminous hair for New Years Eve? Possible or not?

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Lõpuks olen leidnud juuksehooldusvahendi, mis reaalselt tõstab juuksejuuri ning lisab kohevust mu lududesse juustesse. Tigi Bed Head Small Talk on see toode ning lisaks kohevuse andmisele on sel veel teine väga oluline funktsioon.


***
Finally I have found a hair care product that really adds volume into my limp hair and increases hair roots. Tigi Bed Head Small Talk is this good product and it has one other good benefit besides to adding the volume.

IMG_2308.JPG

IMG_2306.JPG
Toote lubadus:
Tigi Bed Head Small Talk lubab lisada juustele tihedust ja volüümi, anda läiget ja lahutada pusasid. Lisaks lubab kaitsta juukseid kuumuse eest ning on kerge kuni keskmise püsivusega.
Kasutamine: kanda niisketesse või kuivadesse juustesse ja seejärel soengusse kujundada.

Product promise:
Tigi Bed Head Small Talk is a 3-in-1 product: Thickifier, Energiser and Styliser. It promises to add body and volume, give life to limp hair, separate and control the hair. It also promises to give shine, control frizz and protects hair against heat. It’s light to medium hold.
Usage: add to damp or dry hear and style.

IMG_2312.JPG
Milline on tegelikkus?
Kõik, mida toode lubab, seda ka teeb.
Mina kasutan seda viimistlusvahendit niisketes juustes, kuivatan seejärel juuksed pea alaspidi ning valmis ta ongi! Juustel on reaalselt rohkem kohevust ning juuksejuured silmnähtavalt tõstetud.
Sel tootel on veel üks ääretult oluline omadus: nagu teate, siis värskelt pestud juukstesse ei taha lokid hästi püsima jääda. Tigi Small Talk aga aitab lokkidel püsima jääda (muidugi peate kasutama lakki enne ja pärast lokitamist, nagu tavaliseltki). Selle tootevihje andis mulle mu juuksur kui kurtsin, et lokid vajuvad poole päevaga juustest välja.
Lisaks on Small Talk’il väga maitsev lõhn :) jah, see lõhnab päriselt ka nagu komm, mille tahaks kohe nahka pista. Lõhn jääb juustesse mõneks tunniks, seega kes magusat ei armasta, ei pea magusa lõhna pärast tootest loobuma.
Osta saab toodet siit, hetkel on see ka 17% soodsam!
Aga tasuta võid selle saada minu sünnipäeva kingiloosis osaledes :) osale siin kui Sa seda veel teinud pole.
***
What about the reality?
Acutally everything what’s promised is delivered as well.
I use the Small Talk in damp hair, dry my hair upside down and ready it is! My hair has really more volume and hair roots are visible increased.
This product has one more very important benefit: when I complained to my hairdresser that curls are disappearing after half of the day she named this particular product as a problem solver. And true it is – if I have freshly washed my hair and use Tigi Small Talk, my curls last whole day (of course you have to use hairspray before and after curling as usual)!
And I can’t get over its scent as well, it smells like candy you would eat immediately :) It stays in hair couple of hours so if you are not a sweets lover you can still use this product.
You can win Tigi Small Talk for free if you are participating in my Birthday Giveaway. Have you entered already? If not, you can do it here.

IMG_2310.JPG

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Voluminous hair for New Years Eve? Possible or not?