EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New shoes arrived!

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Äsja sain kätte uued saapad YOOX-ist ning taas olem ostuga rahul: need sobivad jalga nagu valatult ning näevad imelised välja!


***
I received my new shoes from YOOX and again I’m very pleased with the purchase! Shoes fit me perfectly and look so beautiful.

IMG_2011.JPG
Olen juba aastaid kingi ja saapaid internetipoodidest tellinud väga lihtsal põhjusel: esiteks on internetis väga lai ja mitmekülgne valik ning teiseks on kvaliteetkingade hinnaklass oluliselt parem kui meie kauplustes. Paljud mu tuttavad pelgavad internetipoodidest tellimist, sest asju ei saa selga/jalga proovida. Täiesti asjatu hirm: enamik veebipoode on tagasisaatmise teinud äärmiselt mugavaks ning sageli on see ka tasuta. Paremad veebipoed saadavad Sulle ka kulleri ukse taha ja viivad ebasobiva kauba ise tagasi. Tagasi saatmist pole vaja põhjendada, kui ei sobi/ei meeldi/materjal kehv, siis sellest piisab. Ja raha kantakse ka kiiresti tagasi, muidugi mitte samal päeval, kui tagasi saadad, kuid nädala jooksul ikka.
***
I have been purchased from international online shops from years in several reasons: huge selection and reasonable prices. Many of my friends are afraid to order from online shops because they can’t try things on. In my opinion it’s not a problem at all as you can send back the ordered shoes/clothes if they don’t answer to your expectations. And sending back is made very convenient and usually it’s free as well. Better online shops send you delivery guy to home door to pick up your goods.

IMG_2014.JPG

IMG_1992.JPG

IMG_1994.JPG

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites New shoes arrived!