EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

D&G 3 L'imperatrice

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mulle tundub, et vahelduseks võiks päris huvitav olla veidike lõhnajuttu. Mulle isiklikult väga meeldivad erinevad lõhnaveed ja parfüümid ning kasutan neid meeleldi. Uustulnukaks minu kollektsioonis on D&G 3 L'imperatrice lõhnavesi.See lõhn kuulub kollektsiooni, milles kokku 5 lõhna ning nad on inspireeritud Taro kaartidest. Antud lõhnas võib tunda arbuusi, kiivi, roosa aplikanni ja muskuse aroomi. Nagu juba aru võib saada on see selline üsna puuviljane ja lilleline aroom.  Lõhn ei ole pealetükkiv ning vänget lõhnapilve Te enda järel ei jäta, kuid õrnalt on seda siiski tunda.

Tegu ei ole parfüümiga seega ei ole püsivus niivõrd pikk, kuid tegelikult ei saa kurta, sest ka sellel on minu jaoks piisav püsivus. See lõhn seostub minu jaoks pigem veidi soojemate ilmadega ning sobiks minu arvates hästi just kevade lõhnaks, sest just siis tunned seda värskust, mis ka selles lõhnas hästi eristub aga kuna mu tujud on üsna erinevad siis kasutan ma aasta vältel lõhnu vastavalt tujule.Antud lõhn sobib minu arvates hästi nii igapäevaselt kandmiseks, kui ka mõnele üritusele, kui ei taha end liialt üle lõhnastada. 

Tegelikult ei saa ma Teile ju lõhna soovitada, sest neid on niivõrd palju ja meie kõigi maitsed on väga erinevad, kuid kellel on võimalus siis kindlasti nuusutage seda lõhna, sest kui ma seda esimest korda poes nuusutasin köitis see mind kohe. Ma ei ostnud seda ära, kuid käisin mööda poode ringi, nuusutasin seda lõhnastatud paberikest, mida poest saab ning mõte sellest lõhnast aina tiirles peas ning nüüd kaunistab see lõhn ka minu riiulit. Kui kellelgi teist tekkis soov see lõhn tellida või lugeda teiste inimeste arvamusi siis soovitaks piiluda Levelzone lehele, sest sealt saab 100ml 42,26 euroga, kuid samas näiteks MyLook lehel on umbes sama hinnaga vaid 50ml pudel. Arvamusi on mõlemal lehel palju seega piiluge sinna. :)
image

Millised on Teie lemmikud lõhnad?

Ps! Ootan Teie küsimusi siin

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina D&G 3 L'imperatrice