EEVA naistekas

Pühapäev, 28. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New cosmetics from Giorgio Armani

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mõni aeg tagasi näitasin, mis juhtub kui minna ostma ripsmetušši. Ei juhtu muud kui see, et tuled tagasi asjadega, mida osta ei planeerinud :) Aga kohe lähemalt, miks ja mis minuga Kaubamajast siis kaasa tulid.


***
Some time ago I shared with you that my mascara shopping expanded a little and ended with three purchased products from Giorgio Armani. Why and what I bought?

IMG_1908.JPG
Läksin siis taas ostma oma lemmikripsmetušši Giorgio Armani Eyes To Kill ning kuna see toimus laupäeva hommikul, olin täiesti meikimata. Puhas nahk andis võimaluse GA konsultandil mulle näidata uusi tooteid, mis müügile tulnud. Kurtsin oma kuiva naha üle ja seda, et viimased jumestuskreemid tekitavad mulle väikeseid punaseid täppe suu ümbrusesse.

IMG_1910.JPG
Konsultant soovitas alustada meikimist GA Luminessence Bright Primerist, mis niisutab intensiivselt, ühtlustab nahapinda ning -tooni. Pealekandmine oli lihtne: vedelik valati vatipadjale ning nägu tupsutati üle. Pean ütlema, et sel vedelikul on lihtsalt imeline lõhn!
Olen seda vedelikku nüüd mõned nädalad kasutanud ja nahk on niisutatud, kuid kahtlustan, et praegune hea tulemus on mitme asja sümbioos: Darphini Hydraskin (suurim abiline), Giorgio Armani Luminessence Bright Primer ja uus niisutav jumestuskreem, millest juttu juba allpool. Tundub, et see trio aitab näonahal kiirete ja suurte talviste temperatuurimuutustega suht edukalt toime tulla.
***
I was shopping for new Giorgio Armani Eyes To Kill mascara (you already know that this is my long time favorite) and the beauty consultant in the GA counter was very friendly and introduced newly launched products. She suggested to start the make-up with new Giorgio Armani Luminessence Bright Primer which moisturizes intensively, smoothes and unifies skin tone. Applying was very easy: cotton pad was used to dab lotion all over the face. I have to say that lotion smells heavenly!
Now I have been using GA Luminessence Bright Primer for some weeks and yes, my skin is definitely more hydrated than a month ago. I suspect that the credit doesn’t belong to GA Primer only, big role in this have Darphin Hydraskin and new foundation as well.

IMG_1912.JPG

IMG_1913.JPG
Lisaks ripsmetušile ja primerile ostsin ka uue niisutava jumestuskreemi, Giorgio Armani Luminous Silk Foundation toonis nr. 4. Tegu on paljude blogijate poolt üheks parimaks tunnistatud jumestuskreemiga, mida olin juba mõnda aega ka ise ihaldanud. Jumestuskreem on siidine, kerge ja vedela konsistentsiga ning jätab velvetise mati, veatu tulemuse. Pealekandmine on mugav ja kiire, kreem on hästi hajutatav ning minu kogemused sellega on kohe väga positiivsed. Ma nimelt ei näe enam näol pisikesi punaseid punne, millega suve lõpust saadik hädas olin! Tuleb tunnistada, et ka varem kasutusel olnud Giorgio Armani jumestuskreemid (loe siit) on mu näonaha vastu hästi sõbralikud olnud ning tundub, et nahaprobleemide vältimiseks peaksin edaspidi GA jumestuskreemidele truuks jääma.
***
New foundation I bought is also from Giorgio Armani, this time the cult product that many bloggers have voted one of the best. I decided for Giorgio Armani Luminous Silk Foundation as it is silky and liquid, which helps to moisturize my dry skin. Foundation leaves the skin velvety and matt, result is natural and coverage medium, which is perfect for me. And what’s most important: little red dots, which have terrorized me since the end of summer, have disappeared finally! Yes, previous foundations from Giorgio Armani (read herek) were also very friendly to my skin, seems like I have to stay to them and stop testing new products.

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites New cosmetics from Giorgio Armani