EEVA naistekas

Pühapäev, 28. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Canon EOS 1200D

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tänu Canon Eestile saan kirjutada blogisse enda kogemustest ja arvamustest seos Canoni kaameratega ning olen selle toetuse eest väga tänulik! Panen kirja juba enda kolmandat ülevaadet Canoni kaamerast, eelnevaid postitusi Canon EOS60Dst ja Canon PowerShot S120´st saate lugeda kui vajutate siia ja siia.  Mulle väga meeldib neid kaameraid katsetada ning tundub, et ka lugejad naudivad neid postitusi, vähemalt tagasiside on olnud üpris hea, suur aitäh! Seekord proovisin Canon EOS 1200D kaamerat, kas keegi kasutab seda ka mu lugejate seast?

 

Thanks to Canon Estonia I can bring you my thoughts about Canon cameras. So here is already my third review about Canon cameras, you can read my review about Canon EOS 60D here and Canon Powershot 120 here. I had so much fun testing them out and hopefully you will see more in the future, because it looks like you enjoyed those reviews also! So this time I tried out Canon EOS 1200D, have you tried it?

image

image
Main information about the camera:

18 megapixel CMOS
Great low light shots
Choice of AF points for creative framing
Continuous shooting up to 3 frames per second
3.0″ LCD-screen
Full-HD 1080p movies
Weight: 480g
Measurments: 130x100x78mm

Peamine info antud kaamera kohta:
18 MP CMOS sensor
DIGIC 4 pildiprotsessor (Sama, mis 1100D ja 600D kaameratel)
9 teravustamispunkti
Sarivõte – kuni 3 kaadrit sekundis
3.0″ LCD-ekraan
1080pFull HD videosalvestus. Helitaseme manuaalne seadistamine. Manuaalne särijuhtimine
Sisseehitatud WiFi moodulit ei ole, pole ka kõrvaklappide pesa ega mikrofonisisendit
Kaal: 480g
Mõõtmed: 130x100x78 mm

image
It´s pretty new camera and perfect for beginners, easy to handle and use, small and light. It doesn´t have WiFi or place for earplugg or microfone. I imagine if I would like to start doing videos and ould like to buy a new camera this is the one reason why I would like to have another camera. But I must say that this camera even looks better than many other cameras, because it´s matte and not full-covered with cheap shiny plastic.

See kaamera on üsna uus ning väga hea algajale, seda on kerge kasutada, lisaks ei ole ta kobakas ega kaalu palju. Tal ei ole küll Wifit ega kõrvaklappide ja mikrofoni võimalust. Kui plaaniksin osta uut kaamerat ja tahaksin teha ka videosid, oleksid need puudused tõenäoliselt minu jaoks väga olulised. Vähemalt näeb aga see kaamera hulga parem välja kui nii mõnigi teine, ta on matt ning ei ole kaetud üleni läikiva musta plastikuga.

* I´m  not a professional and I just wrote about my opinion and experience. Used materials from Photopoint.
* Ma ei ole kaugeltki professionaal ning kirjutasin puhtalt enda muljetest. Kasutatud Photopointi materjalide abi.

Facebook | Twitter | Instagram| Bloglovin | Weheartit 

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Review: Canon EOS 1200D