EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Lilash Eyelash Serum

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kaunitel, st pikkadel ja tihedatel ripsmetel on silmadele uskumatu efekt – lihtsalt jääd vaatama ja imetlema iga naist, keda on selliste ripsmetega õnnistatud. Mul nii hästi pole läinud ja seetõttu olen katsetanud erinevaid ripsmeseerumeid, mis aitaks ripsmetel pikemaks ja tihedamaks kasvada. Aja jooksul olen testinud erinevaid ripsmeseerumeid, millest olen kirjutanud siin. Täna jagan teiega oma hinnangut ühe enimkiidetud ripsmeseerumi, Lilash, kohta.

 

***

Beautiful, long and thick lashes have incredible effect on eyes. They change whole look and turn your look so deep that you just stay and marvel every woman who is blessed with that kind of magical lashes. As I don´t have such beautiful lashes I use extra help of eyelash serums. During time I have been tested several different lash serums (about which I have written also here) and today I´ll share my experience about Lilash, one of the most spoken lash serum, with you.

Lilash eyelash serum for longer and thicker eyelashes

Olen Lilash ripsmeseerumit kasutanud alates juunikuust. Tulemused tulid ca 3 kuuga, ehk siis sain aru, et ripsmetele on lisandunud täiendavat pikkust ja ka tihedust. Ja tõesti, need tooted tõesti aitavad saavutada märgavatavaid tulemusi, ehk saad kunstripsmete sarnase efekti. Minult on kordi küsitud, kas need on ikka minu enda ripsmed või pikendused :) Kahju vaid, et tulemused ei kesta väga pikalt, samuti 2-3 kuud ning tuleb otsast peale seerumi kasutamisega pihta hakata.

Siiski pean ütlema, et eestimaisele Maxeylash´ile Lilash siiski vastu ei saa. Maxeylash andis tulemust kiiremini – vähem kui 2 kuuga oli tulemused pikemate ripsmete näol näha, samuti oli ripsmetel rohkem pikkust võrreldes Lilashi tulemusega.
Muus osas pole toodetel vahet: pakendid on täpselt identsed, pealekandmise soovitused ühesugused (1x päevas 8-12 nädala jooksul kuni soovitud ripsmepikkuse saavutamiseni; seejärel tulemuse hoidmiseks 2x nädalas).

***

I have been using Lilash eyelash serum from June. Results appeared after ~3 months, then I realized that my eyelashes are longer and thicker. And really, those products help to get longer and thicker lashes, you can really see and feel the difference. I have been asked several times after using those eyelash serums: do I have lash extensions? :) It´s sad that the results doesn´t last very long, 2-3 months and you have to start all over again.

Still I have to say that Lilash can´t beat the results that Estonian product Maxeylash gave me. Maxeylash gave faster results, less than 2 months to first results plus my eyelashes were longer if I compare the photos made then and now. In general both products are very similar – identical package and exactly the same instructions for applying (1x per day during 8-12 weeks till the wished lenght is achieved, after that 2x per week for maintain the results).

Lilash eyelash serum for longer and thicker eyelashes

Seega järgmist tuubi Lilash´i ma ei ostaks (hind oli ka väga krõbe, ca 100€ kanti ja tellida tuli Euroopast, sest Eestis ei müüda), vaid jääks ikka kodumaiste efektiivsete toodete juurde. Konkreetselt siis Maxeylash´i juurde, mille hind internetipoest tellides on 69€.

***

I will not buy another tube of Lilash in the future (price was also very high, approx 100€) but will stay loyal to effective Estonian product Maxeylash. It´s price is little bit more friendly also, 69€ without delivery costs.

Lilash eyelash serum for longer and thicker eyelashes

Lilash eyelash serum for longer and thicker eyelashes

 

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Review: Lilash Eyelash Serum