EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Juuksed/ Lakme, KC Professional, Alter Ego Italy

Postitas blogisse: Minu Elu
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Otsustasin tänase pühapäeva hommikupooliku pühendada oma punastele juustele. Nii ma toongi Teieni oma juuksehooldusvahendid, mis on mõeldud punastele juustele. Käisin paar nädalat tagasi juuksuris ja värvisin peale kolme kuud juuksed uuesti erksaks. Vahepeal oli mu ilus värv täiesti ära kulunud/tuhmunud. Eks viga oli ka minus, mu šampoon ja palsam olid otsas. Seega pole imestada. Niigi punased juuksed vajavad ekstra hoolitsust.

Alter Ego Italy, Lakme, KC Professional
 
Alustan sarjaga Lakme. Ostsin endale šampooni ja juuksemaski.

 

Lakme Ultra Red šampoon

Toode lubab:

 Šampoon, mis on mõeldud värvi värskendamiseks punastele juustele. Puhastab õrnalt ning muudab punaste ja mahagonivärvi juuste tooni sügavamaks ja säravamaks. Muudab juuksed pehmeks ja kergemini kammitavaks. Toodet tuleb kanda märgadele juustele ja lasta toimida 1-3 minutit ja loputada seejärel põhjalikult. Ei sisalda PEG, mineraalõlisid ja parabeene.
 

Välimus:

 
Mulle väga meeldib selle pudeli juures kork. Seda saab mõnusalt alla vajutada ja samas ka lahti. Ei pea küüsi kuskile taha panema ega pole ka ohtu neid ära murda. Ja šampoon on ise ka punast värvi :)
 

Tegelikkus: 

Alguses, kui ma esimest korda seda šampooni kasutasin ehmatasin päris ilusti. Toode on punast värvi, just nagu värv, mis mulle juuksuri juures pähe määriti. Hakkasin mõtlema, et kui ta on kergelt tooniv, kas siis poleks vaja ka kindaid kätte? Sest juuksemaskidega on kaitsekindad vajalikud. 
Peas vahutab see mõnusalt. Piisab täiesti ühest pesukorrast. Toote juures meeldib mulle ka see, et seal pole parabeene. Teate küll, kui nõrgad mu juuksed on. Selle šampooni juures on see üks suuri plusse (muidugi, kui mõelda ka värvikaitset :)) .
Vesi, mis voolab pestes on samuti punane. Seega iga kord ajab mind ennast ka naerma, just nagu veritseks. Suur oht on nt. dušikardin ära määrida. Mina ostsin endale kohe tumedama kardina :) 
Vann ja plaadid on samuti tihti punasega koos. Seega igal peapesu korral pean ka kohe vanni ja plaadid ja kardina üle pesema. Aga see pole üldse nii hull, sest mu ilus värv juustel püsib tänu sellele tootele kauem erksam ja samuti muudab see mu juuksed kohevamaks. Tundub just nagu oleks juukseid rohkem peas. 
Üks miinus on selle kõige juures. Nimelt tekitab see mu juustesse pusasid meeletult. Õnneks on mul aga pusade jaoks kamm, nii et eriti suurt probleemi ma sellest ei tee. Igal heal asjal on ka pisike miinus .  Toote ostsin endale LINK. Hetkel on Rosalind kaupluses ka -20%. Seega saab selle kätte 7.12 eest. Ostsin endale ka igaks juhuks selle šampooni tagavaraks  :) 
4/5 
( andsin 4 punkti just selle paari miinuse pärast, aga muidu soovitan igati)
 
Samast sarjast on mul ka Teieni tuua ka Ultra Red juuksemask.

Lakme Ultra Red juuksemask:

 

Toode lubab :

Värvi värskendav juuksemaks punastele juustele, mis muudab punaste ja mahagonvärvi juuste tooni sügavamsk ja säravamaks. Muudab samuti juuksed pehmeks ja kergesti kammitavaks. Juuksed tuleb pesta samast sarjast šampooniga, seejärel kanda mask rätikkuivadele juustele. Lasta mõjuda 1-3 minutit ja seejärel loputada põhjalikult. Samuti ei sisalda PEG, mineraalõlisid ja parabeene. 
 

Välimus: 

 

Tegemist on tuubiga, mida on samuti hea ja kerge avada ning kinni panna. Mask ise on ka punast värvi, lõhnab minu jaoks veidike vängelt.  
 

Tegelikkus: 

Kusjuures, tegu on küll maskiga, aga kirjas pole, mitu korda seda nädalas kasutada võib. Mina siis kasutan seda pm. iga peapesu korral. Kui ma pesen ilma palsamita juukseid, siis tulevadki pusad juustesse. Seega ma kasutangi seda maski palsami asemel. Ja see töötab. Lasen seda juustel olla mõned minutid ja lõputan maha. Mulle meeldib ja julgen seda ka teistele punapeadele soovitada.  Ostsin selle samuti Rosalind kauplusest, hinnaga 11.36. Tavahind on 14.20. LINK.
4/5
 
Suundun nüüd maskide juurde, mida kasutan nädalas kord, vahelduva eduga.
 

KC Professional Color Mask Pepper:

 

Toode lubab : 

Hooldav ja tooniv juuksemask. Pepper on mõeldud just (nagu nimi ütleb tuline) punastele juustele. Kirjas on, et toodet tuleb kanda ühtlaselt rätikukuivadesse juustesse, läbi kammida ja lasta mõjuda 2-10 min. vastavalt tooni intensiivsusele. 
 

Välimus: 

 

Mulle nii väga meeldib selle toote punane värv. Kork on samuti kergesti käsitletav. Ei pea kuskile oma küüsi taha panema. Käib kergelt kinni-lahti. Lõhn on ka mitte vänge, selline mõnus. 
 

Tegelikkus: 

 
Ma jumaldan seda maski. Tegelikult ka. Kannan seda pähe kinnastega, kammin läbi ja hoian kuskil keskelt läbi pool tundi. Tean, et kirjas on 2-10 min. aga kui ma tahan tõeliselt ilusaid punaseid juukseid, siis hoiangi nii pikalt. Maski maha pestes värvub vesi samamoodi punaseks. Tuleb olla ka väga ettevaatlik, et midagi ära ei määriks. Alati on mu rätikud ka punasega koos. Iga peapesu korral pean ka uue rätiku endale võtma :)  Seega, kui Te soovite oma punastele juustele veidike särtsu juurde tuua, siis see on kindel valik. Samuti tuleb see pestes peanahalt kenasti ära. Mina ju mäkerdan ennast tohutult. Nägu ja peanahk kõik on koos selle punasega :D Ostsin selle hinnaga 12.85. Toodet võib leida hästi varustatud poodidest: nt I.L.U ja kunagi oli ka Rosalind Wellness salongis seda müügil.
5/5
 

Alter Ego Italy Passion Fruits tooniv palsam:

 

Toode lubab: 

Tooniv palsam naturaalsetele või värvitud juustele. Kirgastab juuksevärvi ja annab samuti ilusa läike. Tuleb kanda rätikukuivadele pestud juustele, samuti kas. kaitsekindaid. Peale seda kammida juuksed läbi ja hoida 3-5 min. seejärel loputada hoolikalt. 
 

Tegelikkus: 

Mulle väga meeldib selle palsami juures pumbaga pudel. Saan just nii palju toodet endale käele panna, kui ise tahan. 
Toode on samuti tumepunane. Selle palsami juures tuleb kohe kindlasti kasutada kindaid. Sest käelt on seda vääääga raske eemaldada. Vähe sellest, et nahale jääb, siis on ka küüned punased :D Toote kannan kinnastega, kuid peast loputan ilma kinnasteta. Seepärast ongi mu läbipaistvast lakist saanud ühtäkki roosa :D Minu arust on see toode neist eelmistest kõige tugevam. Nt ka sellepoolest, et peanahalt on seda ka väga raske maha saada. Värskendab ja teeb juuksed tõesti punasemaks. Kui Color Maskiga olid mu juuksed just seda värvi, mis juuksuriski värvin, siis selle palsamiga siin on mu juuksed tooni-kahe võrra heledamad. 
Avastasin, et kuigi ma hoian väga lühikest aega seda endal peas, siis juukseid tuli selle palsami kasutamise järel suuremas koguses ära, kui muidu. Võimalik, et ka seepärast värvib mu juuksed kirkamaks, kuna seal on rohkem värvaineid sees, kui mu teistes hooldustoodetes. Mina nn värvin sellega om juukseid siis, kui tõesti on vaja väga värskendada oma juuksevärvi. Muul ajal kasutan ma oma Color Maski :) Ostsin endale selle toote Tradehousest. Hinnaks oli 14.- kuskil. Ma täpselt ei mäleta enam kahjuks. Vaatasin Tradehouse kodulehelt. Sealt ma seda müügis hetkel ei leidnud .
4/5
 
Minu juuksed praegu :)
 
 
Seniks ilusat, punast pühapäeva!!
  Võite mulle kirjutada, mis juuksehooldusvahendeid Teie kasutate oma kiharatel?

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Chatlyn Juuksed/ Lakme, KC Professional, Alter Ego Italy