EEVA naistekas

Pühapäev, 28. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Timotei shampoo and conditioner

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Timotei uus šampoon ja palsam on pakendikirjelduse järgi mõeldud intensiivselt juukseid niisutama, sisaldades argaania- ja mandliõli ning jasmiiniekstrakti. Lubatakse, et uued tooted siluvad juukseid ning annavad neile elava sära ja õrna lõhna. Positiivne, et tooted ei sisalda parabeene ega värvaineid.

IMG_1701.JPG

Kasutamise järgselt saan öelda vaid kahte asja: minu juustele vajalikku niisutust Tomotei tooted kahjuks ei paku (aga mul on ka vâga kuivad juuksed), kuid muus osas teevad oma töö enam-vähem ära. Nii šampooni kui palsamit kulub vähe, juustele jääb tõepoolest õrn lõhn, mis kiiresti hajub. Küll aga ei märganud ma seda “elavat sära”, mida samuti lubati.
Seega kokkuvõtlikult: ei midagi revolutsioonilist, täiesti tavalised šampoon ja palsam, kuid vaevalt et revolutsioon ka Timotei eesmärk oli.

***

I started to test Timotei shampoo and conditioner with big hopes as on the package they promise to moisturize even the very dry hair. As products include Argain and Almond Oil my hopes were high.
After using the products for a while I can claim 2 things: Timotei new shampoo and conditioner don’t moisturize enough my very dry hair but work well in general. They do their job OK, but nothing revolutionary. And I suspect that revolution was not Timotei’s objective as well.

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Review: Timotei shampoo and conditioner