EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Dove Pure Care Dry Oil range

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Dove uus juuksehooldussari Pure Care Dry Oil koosneb šampoonist, palsamist ning kuivõlist, mis mõeldud eeskätt tuhmidele ja kuivadele juustele. Dove enda sõnul teeb sarja eriliseks see, et see sisaldab juukseid niisutavaid ja säbru siluvaid õlisid, nagu Macadamia ja kookosõli, jättes juuste lõpptulemuse kaunilt siidiseks.

 

Olen nüüd uusi Dove juuksehooldustooteid mõnda aega kasutanud ning esmamuljed võib kokku võtta nii: positiivne, täidab oma lubadused ning hinna ja kvaliteedi suhe on hästi paigas.IMG_1694.JPG

IMG_1698.JPG
Dove Pure Care Dry Oil šampoon
Šampooni pakend, nagu ka kõik teised selle sarja pakendid, on ilus ning mugav kasutada. Pakend on kindlasti samm edasi Dove seniste šampoonide-palsamitega võrreldes, hakkas poes hästi silma ning on luksuslikum varasemate pakenditega võrreldes.
Šampooni lubadus on, et jätab juuksed kuni 5x siidisemaks. Seda on keeruline eraldiseisvalt hinnata, sest kasutasin iga pesu puhul kõiki sarja tooteid. Oma töö teeb see šampoon kindlasti korralikult ära, puhtaks juuksed igatahes saavad. Šampoonil on mahe meeldiv lõhn, mis juustele pesujärgselt oluliselt juurde ei jää. Šampooni hind poes ca 6€.

Dove Pure Care Dry Oil palsam
Kui tavaliselt olen harjunud, et palsamit juustele kandes tekib käegakatsutav vahe – juuksed muutuvad juba pealekandmise käigus siidisemaks ja pehmemaks, siis Dove palsamiga nii ei ole. Seetõttu kulub mul korraga tavapärasest rohkem palsamit, et tekiks mulje, nagu oleks seda piisavalt. Palsami väljaloputamisel ja järgselt on juuksed aga selgelt siidisemad, seega proovin järgmisel korral palsami kogust vähendada. Sarnaselt šampoonile on ka palsami lõhn meeldivalt tagasihoidlik. Hind poes ca 6€.

IMG_1705.JPG
Dove Pure Care Dry Oil
Tugevalt toitvate omadustega mitterasvane koostis aitab pehmendada juukseid ja lisada sära. Ja see vastab ka tõele – juuksed jäävad peale kasutamist hästi kammitavad, siidised ning säravad. Lõhn on ka hästi mõnus ja sarnaselt teisele sarja toodetele meeldivalt mahe. Kuivõli sisaldab Makadaamia, kookos-, mandli-, päevalille-, palmi- ja granaatõunaseemne õli – muljetavaldav, kas pole.
Dove soovitab kuivõli kasutada korraga 3-4 pumbavajutust ning kanda juuste keskosast otsteni. Kasutasin pikkadel juustel 5-6 pumbavajutust ning see kogus on samuti väga ok (ei teinud juukseid raskeks vms). Dove väidab, et kuivõli sobib ka toitvaks ravikuuriks ning sellisel juhul tuleb seda juustele kanda enne pesemist. See on küll hea toode, ja kaunis ning mugav pakend saab minu käest maksimumpunktid :) Hind poes ~11,50€.

IMG_1695.JPG
Kokkuvõtlikult: Dove Pure Care Dry Oil sari on igati aus ning koos kasutades täidab pakendil toodud lubadused. Mugavad ja ilusad pakendid ning meeldivalt mahe lõhn on puhas boonus. Tasub osta küll :)

***
I tested the new Dove hair products range Pure Care Dry Oil. It included shampoo, conditioner and dry oil, all in beautiful and convenient packages. The new range is made for dry and dull hair, to bring them some shine and softness. Products include different oils like Macadamia, coconut etc.

I can say that the new range fulfilled my demands: my dry hair are nicely soft after washing them with Dove Pure Care Dry Oil shampoo and conditioner. Dry Oil feels very good as well, it adds even more softness, plus shine and you can really feel how good your hair feel after treatment.
Price for Dove shampoo and conditioner is 6€/per piece and for Dry Oil ~11,50€. Affordable and worth it’s price.

IMG_1696.JPG

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Review: Dove Pure Care Dry Oil range