EEVA naistekas

Kolmapäev, 01. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Something new from Iceland and Italy - Victoria´s secret, KIKO make up Milano & Maybelline

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

First off I have to say that I didn´t planned to buy anything like this from any trip, but hey, I guess I did actually pretty good job and didn´t spent too much...

 

Unfortunately I didn´t had any time to discover shops in Iceland airport. I only had 3 minutes to visit Victoria´s Secret and I just grabbed something. Luckily I´m really happy with my choices, just sad I didn´t grabbed more, because products were so cheap (each lotion, cream and mist was around 7-9€! In Estonia they cost 15-30€, crazy, I know!)
So I took Amber romance body mist, which is great for autumn, it just feels deep and mysterious. Although I can say the same things for my Midnight exotics body cream, although this one is maybe more sensual and sweet. Love both of them.image

Pean ütlema, et ma ei plaaninud reisidelt absoluutselt midagi sellist endale osta, kuid hei, sain isegi hästi hakkama ja ei raisanud väga palju raha. :)

Kahjuks oli meil Islandi lennujaamas väga vähe aega, õnneks jõudsin läbi hüpata Victoria´s Secret poest, kus veetsin reaalselt kolm minutit ja pidin tegema kähku enda valikud. Õnneks olen enda ostudega rahul, kahetsen ainult, et rohkem midagi kaasa ei haaranud, kuna hinnad olid ikka tõeliselt odavad (kreemid, emulsjoonid, spreid kõik ca 7-9€. Eestis jäävad hinnad neil minu teada 15-30€ kanti, õudne! Linkisin toodetele lovenyc.ee lehe, kust leidsin VS tooted kõige odavamatena)
Ostsin endale Amber romance kehasprei, mis on suurepärane sügisesse, see lihtsalt lõhnab salapäraselt ja mahedalt, just nagu sügis enda langevate lehtedega. Lisaks ostsin Midnight exotics kehakreemi, mida võib samamoodi kirjeldada, kuigi lisaks, et see on veidi rohkem sensuaalne ja magus. Mõlemad on aga minu suured lemmikud ja ei raatsigi neid väga palju kasutada.

image
From Italy I brought with myself mostly KIKO make up Milano cosmetics. Why I just dicovered them now? I love their packages and good prices! Matte black and gold, feels so luxurious and looks so pretty! I left with quick dry nailpolish nr. 803, which is so lovely nude pink shade, skin evolution concealer nr. 03 beige, full coverage concealer nr. 03 beige (with huge mirror inside!) and 30 days extension daily treatment mascara! Also I bought Maybelline baby lips peach kiss lip balm because I have heard so much about it and I must say it´s a good ready-set-go balm.

Itaaliast tõin endaga peamiselt kaasa KIKO make up Milano tooteid. Miks ma küll alles nüüd nad avastasin? Oh kuidas ma nende pakendeid armastan ning õnneks on neil ka mõistlikud, lausa odavad, hinnad! Mustad matid ja kuldsed toonid pakenditel näevad tõeliselt kaunid ning luksuslikud välja! Lahkusin poest koos imeilusa roosaka küünelakiga nr. 803, nr.03 beige peitepulga, nr.03 beige peitekreemi (millel on imeliselt suur peegel!) ning 30-päevane pikendav ripsmetušš! Lisaks haarasin endaga kaasa Maybelline Baby lips Peach kiss huulepalsami, millest olen palju head kuulnud ning mis on tõesti väga hea kiire abiline.

image
  Facebook | Twitter | Instagram| Bloglovin | Weheartit 

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Something new from Iceland and Italy - Victoria´s secret, KIKO make up Milano & Maybelline