EEVA naistekas

Pühapäev, 28. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

TFW: After Dark Couture

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Pühapäeval käisin Tallinn Fashion Week viimasel show’l, kus esitlesid oma kollektsioone Oksana Tandit, Ketlin Bachmann, Riina Põldroos ja Aldo Järvsoo. Kollektsioonid olid väga kenad, seal leidus nii “huvitavaid” kui ka tavainimesele “kantavaid” riideid. Toon välja oma suurimad lemmikud ning küll oleks tore, kui mõni neist minu riidekappi tee leiaks :) Jõuluvana, loodan et oled ka minu lugejate hulgas ;)

IMG_1755.JPG
***
Past Sunday I went to last show of Tallinn Fashion Week called After Dark Couture. Four Estonian designers – Oksana Tandit, Ketlin Bachmann, Riina Põldroos and Aldo Järvsoo – presented their new collections which were really beautiful. I bring out my biggest favorite and it would be amazing if some of them finds the way into my wardrobe :)

IMG_1756.JPG

IMG_1757.JPG
Riina Põldroosi kollektsioon oli minu absoluutne lemmik, imeilusad värvid (kõik minu suured lemmikud – särav koobaltsinine, türkiissinine ja must), imeilusad lõiked, nii õhuline ja haldjalik. Väga naiselik kollektsioon, milles olevaid kleite sobib ideaalselt nii algaval talvepidude hooajal kui ka uuel suvehooajal.
***
My biggest favorite was Riina Põldroos new collection. She has used my favorite color palette: blue and black and whole collection is deeply feminine. All dresses are so light and airy, suitable for starting winter-party season but also for next summer season.

IMG_1760.JPG

IMG_1761.JPG
Aldo Järvsoo uus kollektsioon oli hästi mitmekülgne, sisaldades “huvitavaid” komplekte, mis meenutasid natuke Matrixi filmist tuttavaid kostüüme ming samas üdini naiselikke ja imelisi kleite. Kleite iseloomustas rohke pits, sära ja salapärane läbipaistvus, kombinatsioon, mis ei jäta heas mõttes tähelepanuta ühtegi kaunist kleidi kandjat.
***
New collection from Aldo Järvsoo was very versatile. It included clothes that reminded me some costumes from Matrix movie and on the other side included amazingly beautiful feminine eveng dresses. Lace, shine and transparency described Aldo Järvsoo’s evening dresses, combination that doesn’t leave any women unnoticeable (in good way, I mean).

IMG_1751.JPG

IMG_1749.JPG
Ketlin Bachmann tutvustas oma kollektsiooni, kuid sealt hakkasid mulle silma üksikud kleidid, mida kanda tahaksin ning Oksana Tanditi maskuliinse alatooniga kollektsioon oli suunatud peamiselt edukale äri/kontorinaisele.
***
Ketlin Bachmann introduced her collection where I picked out only two favorites and Oksana Tandit collection was quite masculine and targeted mostly to elegant business women.

Pildid/photos: Tiit Mõtus, Postimees

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites TFW: After Dark Couture