EEVA naistekas

Pühapäev, 28. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Favorite Teeth Whitener

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olen elu jooksul kasutanud erinevaid hambaid valgendavaid meetode alates valgendavast hambapastast lõpetades laservalgendusega. Seega olen välja sõelunud ühe ja kõige toimivava lahenduse, mis PÄRISELT töötab ja hambad nähtavalt valgemaks teeb.

Crest 3D Whitestrips

Aga lühidalt lahendustest, mida olen katsetanud ja millised on olnud tulemused:
Valgendav hambapasta – ainus, mis mingigi tulemuse annab, on BlanX hambapasta, millest kirjutasin siin. Teised minu kogemuse järgi efekti ei anna. See hambapasta on müügil apteekides, hind oli vist ca 13€ kanti.
Pärlipesu – lihtsamalt nimetades ka soodapesu, mida teeb hambaarst. Soovitatakse teha poolaastas korra ning selle eesmärk on eemaldada hammastele kogunenud plekid ja muu paha ning muidugi hambakatt. Korra poolaastas olen seda nüüd ka teinud ja tuleb tunnistada, et uusi hambaauke pole selle ajaga juurde tekkinud! Ehk hammaste hügieeni ja korrashoiu nimel vägagi vajalik, kuid valgendamise eesmärki väga ei täida. Kaotab valdavalt igemepiirile kogunenud kollasuse ja annab hea puhta tunde suus. Protseduur on eeinevates kliinikutes erinevalt hinnastatud, minu hambaarst küsib selle eest ca 75€. Seega odav pole, kuid hambaaukude ravi ei tule ka odavam, seega nende ennetamiseks täitsa ok investeering.
Kaped – ise proovinud pole, kuid hambaarst on seda protseduuri mulle põhjalikult tutvustanud ja selle keerukuse ning ebamugavuse tõttu pole ma seda proovinud. Point on selles, et sinu hammaste järgi valmistatakse vormid, millesse käib valgendav geel, mida pead siis öö otsa suus hoidma. Kujutage ette, kui “meeldiv” võib olla see su kaaslasele ja kui hästi mõjub romantikale :)
Laservalgendus – peaks andma head efekti, kuid võrreldes mu lemmikmeetodiga, on üüratult kallis ja efekt nõrk. Eks tulemuse saavutamine on muidugi individuaalne, kuid ma ei teeks seda enam kunagi, kuni on olemas mõistliku hinnaga Crest 3D Whitestrips!

Crest 3D Whitestrips on absoluutselt parim hammaste valgendamise vahend, mida mina olen kasutanud: mugav, kiire ja ääretult tõhus.
Crest Whitestrips‘e on erinevaid, mõned sellised, mida peab hammastel hoidma 30 min (hammastel hoidmise aeg on liiga pikk ja seega ebamugav kasutada, seega ma seda ei soovitaks), ning mõned, mille kasutusaeg vaid 5 minutit. Ja need on need, mida soovitan, sest on väga mugavad hommikuste toimetamiste vahel peale panna ja kasutada. Crest on ohutu ja hambaarstide poolt heaks kiidetud (kuigi Eestis ei ole lubatud mingil põhjusel müüa, siis mujal maailmas jällegi on ning Eesti ametnikud reageerivad teadagi üle. Näiteks ei lubata müüa ka nohurohtu Actifed tabletikujul, samas kui spreina on see lubatud… :S).

Pakendis on valgendusribasid 28-ks päevaks, kasutada tuleks neid siis kuurina igapäevaselt. Kasutusjuhend on pakendi tagaküljel toodud, seega eksimisvõimalust pole.

Crest 3D Whitestrips
Nagu kirjutasin, siis Eestist ametlikult neid osta ei saa, küll aga leiab müüjaid Buduaari turult ning hinnaklass jääb ca 20€ piiresse. Tellida saab ka otse Inglismaalt kui kohalikke müüjaid ei usalda (oluline on jälgida-küsida ribade säilivusaega, et need vanaks poleks läinud).
Esimesi tulemusi näed paari päeva möödudes ning olen kindel, et tulemus rõõmustab igaüht!

***

During time I have tested different teeth whitening options and found out one that really works, which is convenient, easy to use and gives fast result. It’s called Crest 3D Whitestrips – product with very good value for money!
You can buy it in different versions – 30min and also 5min, and I have been tested both of them. Based on my experience I use now the 5min stripes for gentle teeth (it’s inconvenient to hold stripes in mouth for half an hour and the gel has quite bad taste….) and despite the short whitening time you can see first results during couple of days. Regular package includes stripes for 28 days, one for each day and after using everything you are very pleased with the results, I promise! :)

Crest 3D Whitestrips

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Favorite Teeth Whitener